@luchass se pare ca nu ai idee despre emotiile copiilor, mai ales ale fetelor la acea varsta. Este o varsta cand se formeaza caracterul si aceste prime emotii preadolescentine lovesc pe teritoriu virgin. Cred ca are un talent care merita sustinut si cultivat. De ce nu indreptata spre un cerc literar? Ma abtin de la comentariile ipocrite privind varsta ei nepotrivita pentru asemenea ganduri, astfel de mentalitati limitate ne-au sugrumat si noua tuturor candva manifestarile emotionale naturale dealtfel.
Este minunat ce a scris dar m`a facut sa cred, si sunt sigura, ca cineva a facut`o sa scrie acele randuri.Si eu sunt de aceeasi varsta cu ea si scriu si eu uneori compuneri ft asemanatoare, scriu ceea ce simt si vreau pe moment.Si stiu si cum e treaba cu baietii, si pe posibil sa fii scris chiar in numele ei... din ceea ce i s`a intamplat ei. Oricum, are talent.
Sora ta e o persoana norocoasa, ...are talent si stie sa se exprime foarte bine, ...incurajeaz-o sa scrie cat mai mult, ...va invata sa improvizeze pe moment, ...asta o va ajuta in multe situatii,... e de 2 ori norocoasa, te are si pe tine si Dumnezeu o ajuta,... ajut-o sa-si cultive si fructifice talentul, ...nu am citit tot k trebuie sa plec de la calculator, dar din primele randuri am vazut k are talent...mult succes in continuare,...
Esti subiectiva pentru ca esti sora ei. Dar noi suntem 100% obiectivi. Asa ca ii poti arata raspunsurile la intrebarea ta. Sa vedem ce crede
Chiar credeti? Eu i-am zis ca imi place mult cum scrie, dar m-am gandit ca mi se pare asta pentru ca sunt sora ei...
O sa ii arat:poate o incurajez sa mai faca!
Multumesc pentru obiectivitate!
Si sugestii daca aveti:*! Ms muuuuuult!
Sa ne intelegem NEBUN DUPA TINE nu cred ca trebuie sa faci pe cineva LINGAU...Iti multumumesc pentru parere si este foarte buna, la fel ca si a lui NightKill, crdeti-ma ca si pe mine m-a surprins cand am vazut ce a scris... Dar este surioara mea si sunt mandra de ceea ce a scris, in plus a zis ca nu a scris ce simte ci ceea ce crede ca simte o persoana...
Luz, cred ca asta a si vrut sora mea sa fie, sa para o pagina dintr-un jurnal, deoarece a citit Mirona si i-a placut foarte mult faptul ca totul parea un jurnal...Cred ca ea incearca sa iese in evidenta cu ceea ce scrie in compuneri insa nu prea vrea sa le arate, deoarece nu ii place ei ceea ce scrie, nici eu nu am prea incurajat-o si nu cred ca o sa o fac!
Luchass, eu m-am suparat ca i-ai zis "EMO"... Poate mai postez o cumpunere sa va arat si partea ei "Copilaroasa"... Oricum Luchass, daca vroiam sa vad numai lucruri bune as fi fost suparata si pa luz sau NightKill, dar ei nu au jignit-o spunand ca este emo au spus ceva despre compunere...si lor le multmuesc, criticile sunt constructive:*!
NightKill, daca ar fi a mea, la cei 20 de ani ai mei nu mi-ar fi jena sa recunosc ca este a mea, deoarece sunt o persoana matura si ar fi potrivita pentru varsta mea...De ce crezi ca nu as recunoaste ca este a mea? Cred ca o sa o intreb p sora mea inca o data de ce a scris asta, deoarece cred ca unele raspunsuri au dreptate, sper sa nu fi trecut chiar ea prin asta.
E super compunerea chiar se pricepe si mie imi place sa scriu compuneri si poezii. Am vrut sa compun ceva asemanator dar nu vroiam sa vada nimeni asa ca am renuntat... mie nu mi se pare deloc ciudat faptul ca s-a exprimat asa, eu sunt de varsta ei deci inteleg cum se simte... felicitarile mele
Asta este compunere? pare mai mult o poezie...
dar este misto...si imi place...are talent bravo ei...sa o tina tot asa...
O rog si eu sa imi faca compuneri la scoala cand am nevoie si eu trec tot pe a 7-a si nu prea am talent la compuneri
Sincer imi place foarte mult si simt ca are talent. Am invatsat ca atunci cand scrii ceva, trebuie sa ai impact asupra cititorului, sa se regaseasca intru`catva si el. Si ea reuseste sa se exprime inocent si superb pentru varsta ei. O felicit!
Na dar ai putea vb cu ea sa vez poate o poti ajuta sa treaca peste aceasta depresie. na nu'i cv anormal. ca multe fete de varsta ei se simt asa spun asta ca si eu sunt de varsta ei si na... poate am trecut si eu sic el mai mult imi doream sa fie cineva mai mare langa mine si sa-mi dea un sfat sa ma ajute .deci sfatu meu ii sa vb cu surioara ta si so ajuti.si cum am spus mai sus compunerea ii foarte frumoasa...
Foarte frumoasa compunerea are talent, bravo, ar trebui sa continue sa scrie, felicitari