@luchass se pare ca nu ai idee despre emotiile copiilor, mai ales ale fetelor la acea varsta. Este o varsta cand se formeaza caracterul si aceste prime emotii preadolescentine lovesc pe teritoriu virgin. Cred ca are un talent care merita sustinut si cultivat. De ce nu indreptata spre un cerc literar? Ma abtin de la comentariile ipocrite privind varsta ei nepotrivita pentru asemenea ganduri, astfel de mentalitati limitate ne-au sugrumat si noua tuturor candva manifestarile emotionale naturale dealtfel.
Pai are intr-adevar talent! Nota 10
Dar hai sa luam altfel lucrurile...sa luam si partea neagra a povesti!
Ea a scris tot ce a simtit, dar oare ma gandesc dragostea asta poate fi pentru un barbat in toata firea! Toate adolestentele din ziua de azi se indragostesc de cine nu trebuie! Chiar acum cateva luni am intalnit o fata de 14 ani (verisoara a cumnatei mele) si tot vorbea cu un barbat la telefon si prin messaje toata ziua si cand am intrebat-o a spus ca are 24 de ani! Am ramas MASCA...si apoi am intrebat-o daca il cunoaste si a spus ca nici nu l-a vazut! am zis ok poate e doar o joaca pentru ea... a venit seara si toti eram obositi... dar ea a stat pana la 5 dimineata si a vorbit cu acest "tip" la telefon... Voi ce credeti? e Normal acest lucru?
Casiana, e sora ta și mi se pare normal să-i iei apărarea.
Ce vreau eu să subliniez e că la vârsta ei, nu poți scrie așa ceva decât dacă ai (sau ai avut) într-adevăr o problemă. N-ai de unde să știi ce are fata în suflet așa că părerea ta e mai mult decât subiectivă. La fel și a noastră.
Eu îi doresc noroc, dar doar am scris părerea mea, până la urmă... asta ai cerut. N-am jignit-o pe sora ta, cred că ai face bine să *mai* citești încă o dată ce am scris.
Văd că îți place să auzi numai lucruri pozitive despre tine și persoanele pentru care te implici, și nu este deloc bine. Învață să accepți criticile, mai ales cele constructive, că poate îți vor prinde bine.
P. S.: Ai șanse mari să te faci avocată. Caracterul te susține!
Casiana, am impresia că vorbesc cu copacii. N-am făcut-o EMO, te-am intrebat dacă este EMO. Din moment ce ai sărit așa la afirmația mea, tind să cred că ori nu ești pe creanga ta, ori prea iubita soră a ta chiar este EMO.
Vorbind de sentimente, cum dracu să nu fie bolnavă o persoană ce scrie despre moarte și alte lucruri intunecate (și bolnave)? Apărând-o nu vă separă sub niciun fel de persoana în cauză.
Acum, uitând ce am spus mai devreme, din perspectiva unei persoane NORMALE ȘI OBIECTIVE, ce citește pentru prima dată o (așa-zisă) compunere despre moarte, ce naiba îi vine în cap prima dată? "Vai ce artistă este, o să ajungă departe..."? Nu cred. Ce gândesc eu: ce persoană cu copilărie nefericită este, dacă la 13 ani scrie povești de astea, pe la 15 ani își taie venele prin băi la liceu.
P. S.: Să știi ca punctele "nefolositor" și "stupid" nu scad puncte. Arzi gazul de pomană chinuindu-te să-mi arăți niveul tău de inferioritate pe care nu l-ai putut explica altfel. Valabil și pentru ceilalți ce practică acest sport. Vă stricați moușii degeaba.
Sfatul meu e ca sora ta să consulte un psiholog. Până nu e prea târziu.
@casiana Tin sa cred din ce in ce mai mult ca tu esti acea persoana! ii iei prea mult apararea si nu ti cont de sfaturile bune ale altora!
Daca ai fi intr-adevar "sora" ai proceda altfel!
Aici poti sa spui tot ce ai pe suflet numai o pune pe "sora ta" in fata
(daca am gresit te rog sa ma ierti)
100% sora ta a suferit din dragoste... Compunere e mult spus, mai degrab e un mod de eliberare sufleteasca... un mod de a incerca sa uite poate prima ei iubire... si acum s-a intrevazut pentru ea prima ei mare dezamagire din aceasta viata... si dat fiind ca esti sora mai mare ar trebui sa fi mai atenta la comportamentul ei si sa vezi daca a trecut cu bine peste acest "prim hop" ca sa zic asa
Uite, care e parerea mea... cred ca ceea ce a scris sora ta, mai mica, nu este doar o compunere.este mai mult de atat, e ceea ce ea traieste in realitate. Sincer, am ramas uimita de ceea ce poate scrie un adolescent la 13 ani. Recunosc, ca si eu am un jurnal in care imi exprim sentimentele, si in mare parte seamana cu ceea ce scria si sora ta, DAR eu aveam 17/18 p atunci... cred ca o solutie ar fi sa vorbesti deschis cu ea, pentru ca are nevoie de sfaturi. si totusi e ciudat, ce poate simti inca de pe acum.
am o intrebare, este o persoana introvertita?
si ink ceva, aici nu e vorba despre a avea sau nu talent, aici e o problema...sora ta sufera din dragoste. ajut-o!
Te intreb ea este emo sau ii plac chestiile emo e adevarat are extrem de mult talent doar ca la varsta ei sunt niste emotii false asa cred eu