@luchass se pare ca nu ai idee despre emotiile copiilor, mai ales ale fetelor la acea varsta. Este o varsta cand se formeaza caracterul si aceste prime emotii preadolescentine lovesc pe teritoriu virgin. Cred ca are un talent care merita sustinut si cultivat. De ce nu indreptata spre un cerc literar? Ma abtin de la comentariile ipocrite privind varsta ei nepotrivita pentru asemenea ganduri, astfel de mentalitati limitate ne-au sugrumat si noua tuturor candva manifestarile emotionale naturale dealtfel.
Na dar ai putea vb cu ea sa vez poate o poti ajuta sa treaca peste aceasta depresie. na nu'i cv anormal. ca multe fete de varsta ei se simt asa spun asta ca si eu sunt de varsta ei si na... poate am trecut si eu sic el mai mult imi doream sa fie cineva mai mare langa mine si sa-mi dea un sfat sa ma ajute .deci sfatu meu ii sa vb cu surioara ta si so ajuti.si cum am spus mai sus compunerea ii foarte frumoasa...
Foarte frumoasa compunerea are talent, bravo, ar trebui sa continue sa scrie, felicitari
@casiana Tin sa cred din ce in ce mai mult ca tu esti acea persoana! ii iei prea mult apararea si nu ti cont de sfaturile bune ale altora!
Daca ai fi intr-adevar "sora" ai proceda altfel!
Aici poti sa spui tot ce ai pe suflet numai o pune pe "sora ta" in fata
(daca am gresit te rog sa ma ierti)
NightKill, daca ar fi a mea, la cei 20 de ani ai mei nu mi-ar fi jena sa recunosc ca este a mea, deoarece sunt o persoana matura si ar fi potrivita pentru varsta mea...De ce crezi ca nu as recunoaste ca este a mea? Cred ca o sa o intreb p sora mea inca o data de ce a scris asta, deoarece cred ca unele raspunsuri au dreptate, sper sa nu fi trecut chiar ea prin asta.
E super compunerea chiar se pricepe si mie imi place sa scriu compuneri si poezii. Am vrut sa compun ceva asemanator dar nu vroiam sa vada nimeni asa ca am renuntat... mie nu mi se pare deloc ciudat faptul ca s-a exprimat asa, eu sunt de varsta ei deci inteleg cum se simte... felicitarile mele
Te intreb ea este emo sau ii plac chestiile emo e adevarat are extrem de mult talent doar ca la varsta ei sunt niste emotii false asa cred eu
Uite, care e parerea mea... cred ca ceea ce a scris sora ta, mai mica, nu este doar o compunere.este mai mult de atat, e ceea ce ea traieste in realitate. Sincer, am ramas uimita de ceea ce poate scrie un adolescent la 13 ani. Recunosc, ca si eu am un jurnal in care imi exprim sentimentele, si in mare parte seamana cu ceea ce scria si sora ta, DAR eu aveam 17/18 p atunci... cred ca o solutie ar fi sa vorbesti deschis cu ea, pentru ca are nevoie de sfaturi. si totusi e ciudat, ce poate simti inca de pe acum.
am o intrebare, este o persoana introvertita?
si ink ceva, aici nu e vorba despre a avea sau nu talent, aici e o problema...sora ta sufera din dragoste. ajut-o!