| Villy0po a întrebat:

Buna T.P.u! Eu sunt foarte timid si atunci cand cineva sa ia de mine nu pot sa comentez ....adica mi-e frica. De exp. din cauza unei fete un baiat o data a venit la mine la scoala si mi-a dat un pumn in stomac si m-a luat de gat. Nu am putut decat sa-l imping si sa zic "tu ce-ai ma?!". Mi-e frica sa ma bat si nu sunt genul. Eu am fost crescut intr.o familie in care am invatat sa folosesc cuvine nu pumni. Si sora mea mereu imi spune ca ea il locul meu nu ar sta sa se ia toti de ea si asa dar NU POT! Si de multe ori simt ca unii ma ia peste picior dar nu pot....parca cineva apasa pe un buton si ma blochez instant. Ce e de facut?

9 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ai trac?
Crede în tine. Acceptă provocările și rezolvă problemele.
Pa, pa.

| IIII a răspuns:

Pai sunt doar 2 variante...Ori dai si tu in ei, ori ramai asa.Si eu patesc ca tine in diferite situatii, de parca mi se blocheaza creierul.Lasa-i sa se poarte ca niste animale proaste.Bravo tie ca nu esti ca ei tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Atata ii trebuia, sa imi traga un pumn in stomac (mai zis, ma abtin), dar de strangere de gat? Scoteam box-ul si ala era.

| DraudeS a răspuns:

Fa un sport de contact. Dupa cand mai ai probleme de genu' ii linsezi.

| blondyna9o a răspuns:

Vorbeste cu profesorii sau nu-i baga in seama!happy

| AntoniaCristina a răspuns:

Pai...incearca sa respiri si sa le zici "ce ai cu mine" si fugi la direcot/profesor/alta clasa ce e mai aproape

| Qusifor23 a răspuns:

Si eu am fost asa pana la primul pumn in nas... pana m-am enervat si am practicat MMA [ iti recomand. sportul asta te face sa nu te mai subestimezi ], dupa i-am luat pe toti la rand! Acum sunt privit de sus
daca nu poti sa practici sportul asta... zici si tu cand vine unul la tine (,, stii cine este fratimiu? '' sau,, cred ca nu stii cine sunt eu. in locul tau as face pasi inapoi '' ) in caz ca te intreaba cine esti tu ( razi ironic,, intreaba si tu pe aici '' ) ii baga in sperieti si te lasa in pace!

| Bodybuilders a răspuns:

Frate si eu am fost exact ca tine in scoala generala daca cineva imi zicea ceva ma injura sau ma lovea nu aveam curajul sa ii fac nimic dar, odata ajuns la liceu mi-am dat seama si eu sunt tot oameni si nu te omoara un pumn doua acolo asa ca care a comentat sau m-a injurat sau ceva m-am dat la el cu tupeu fara teama daca uneori se mai intampla sa ti-o si iei nu-i nimic capul sus si fi mandru ca nu ai fugit de el ci l-ai infruntat ca un barbat. tongue Sper ca ti-am fost de ajutor.

| Catalinutza_Andreea_1993 a răspuns:

Incearca sa nu mai fii ...las