| MaeRii a întrebat:

Buna,tare curioasa sunt pentru semnificarea viselor desi a trecut mult timp, tot ma gandesc ce semnificau.Cand eram mica si visam, 95% din visele ce le aveam erau cosmaruri(ma fugarea careva,moarte,oameni cu aspect monstruos, etc) si nu ma puteam trezi din ele, ma puneam in genunchi in vis si ma chinuiam pur si simplu sa dispar din ele.Imi era frica sa adorm deoarece nu voiam sa visez, nu puteam iesi din ele. Aveti vreo explicatie?

Răspuns Câştigător
| cristimihailov a răspuns:

Singura persoana care isi poate interpreta visul este chiar cea care viseaza.

Ceilalti isi pot da seama doar ca idee ce se intampla. Si anume ca esti stresata, ca esti tensionata, etc.

Mai rare sunt cele de tipul de premonitie.

In momentul in care simti ca sunt probleme cu somnul, sfatul cel mai bun este sa mergi la psiholog.

Cosmarul poate sa apara atat pe fond nervos (stres, etc) cat si din cauza dietei de exemplu (prea mult dulce, etc). Dar si datorita altor probleme (gen diverse boli interne).

Asa ca lasa pe cineva care se pricepe sa se uite un pic la tine.

3 răspunsuri:
| Oleg17 a răspuns:

Da..mai putine filme, mai multa lectură big grin Cu Placere!

| MaeRii explică (pentru Oleg17):

Da,pai le aveam cand eram mica din cate imi amintesc cred ca ma socase un film de groaza.Insa acuma nu am probleme.

| Oleg17 a răspuns:

Visele nu reprezinta nimic nu au nici o explicație și nu trebuiesc a fi transpuse în viata reală...e la fel ca treaba cu superstițiile si horoscopul. daca aveai coșmaruri cel mai probabil ca ai fost speriată zdravăn sau ai trecut printr-o criză ceva care ti-a afectat subconștientul. Uneori visele reprezinta dorințe aprinse, sau de exemplu ma gîndeam la cineva inainte de culcare și o visam pe persoana data, nu definește cazul tau însă. Acum scoateți din cap ideea cu tălmăcirea sau cu căutarea semnificațiilor.VISELE SUNT VISURI! Nu au nici o treaba cu Viata ta!