| eanadandre a întrebat:

Buna! Tata tot spune ca vrea sa cheme politia si protectia copilului sa ma ia fiindca nu ma suporta desi nu i-am facut nimic. Umbla mai tot timpul beat si vine peste mine in camera si urla din motive mici, ca de ex a dat vina pe mine ca e ceva spart la robinetul de afara desi eu nu umblu acolo sau din orice chestie banala pentru a-mi distruge psihicul. Daca ies undeva incuie poarta cu lacatul si usa, daca chem eu politia se rezolva ceva? Am inteles ca nu-i ajung banii de bautura dandu-mi mie pentru liceu dar pana la urma e taica-miu si trebuie sa ma creasca (are salariul foarte mare, am 16 ani).

6 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"Daca ies undeva incuie poarta cu lacatul si usa, daca chem eu politia se rezolva ceva?"

ok, deci ai chema poliția ca să ce?

| dullcat a răspuns:

Buna. Nu cred ca tatal tau e serios, altfel deja nu mai locuiati in aceeasi casa. Doar te ameninta ca se te tina sub control, fiindca altceva nu stie, urlatul si alte comportamente sunt dovada clara ca nu doreste sa depuna efort ca un parinte normal. Daca e beat mereu, cu atat mai rau.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E clar că tatăl tău e stăpânit de viciul alcoolului și are un comportament abuziv și toxic față de tine.
Nu e ok sa trăiești într-un mediu tensionat alaturi de un om alcoolic.
Tatăl tău ar trebui sa înceteze să mai bea și să empatizeze cu tine, să-și dea seama că viciul lui îți face rău și ție și lui totodată.
Vorbește cu el atunci când e treaz și explica-i cum te afectează comportamentul lui.

| VelicanEmilia a răspuns:

Dezalcoolizarea ar fi soluția...

| powerpuff25 a răspuns:

Nu ai nici o ruda la care sa te duci? Sa ii dai niște timp sa îți dea seama cum e de fapt fără tine. Scuze, dar cu mama ta ce s-a întâmplat?