| abcdefgbella a întrebat:

Bună!
Tatăl meu m - a întrebat ce să îmi aducă din Germania dar eu chiar nu știu ce să-i spun.Îmi poate spune cineva ce să îmi doresc fiind o fată de 12 ani?

Răspuns Câştigător
| AliGab a răspuns:

Draga mea, nu iti poate impune/spune nimeni ce sa iti doresti. Iti poate da un sfat, o idee, dar dorinta/vointa este a ta. Daca nu te poti hotari asupra unui lucru, ii poti spune tatalui tau ca iti doresti sa vina el sanatos acasa (cu siguranta acest lucru ti-l doresti). Crede-ma ca tatal tau se va bucura nespus de mult pentru acest raspuns si nu iti va aduce din Germania doar un lucru, ci mai multe happy. Succes

| AFR81 a răspuns (pentru AliGab):

Foarte frumos spus. Intr-adevar tatal ei s-ar bucura nespus, insa aceste vorbe, chiar daca este un copil de 12 ani, ca sa aiba cu adevarat valoare, ar fi trebuit sa vina de la ea, fara sa fie invatata de cineva.

| AliGab a răspuns (pentru AFR81):

Draga AdrianFederer, la 12 ani nici eu nu ma gandeam la astfel de raspunsuri. Rapsunsul catre tatal ei, daca va fi acesta ales, va avea valoare foarte mare indiferent daca vine de la ea din suflet sau in urma unui sfat, deoarece odata ce l-a auzit/citit, ea l-a ales ca sa-si bucure tatal si, crede-ma, este mare lucru happy

| AFR81 a răspuns (pentru AliGab):

Eu ma refeream la altceva, se pare ca nu m-ai inteles. In fine. Pe langa asta, sa stii ca unii copii, chiar si mai mici de 12 ani, scot adevarate perle pe gura. Crede-ma ca nu de putine ori, vorbele nevinovate ale copiilor, au servit drept lectii de viata pentru adulti, in special pentru parinti.

| AliGab a răspuns (pentru AFR81):

Te cred Adrian, dar fiecare copil/persoana este diferit/a, si unii sunt mai spirituali, altii mai putin. Dar chiar daca un anume copil nu "gandeste" asa profund, si faptul ca intreaba si alege un raspuns cuprins in sfera asta (sufleteasca) inseamna ceva, are valoare pentru ca da dovada ca primeste si sufleteste, nu vrea decat lucruri materiale.
Este posibil sa nu fi inteles primul tau raspuns, se mai intampla, mai ales in scris happy

9 răspunsuri:
| Fatamuntilor a răspuns:

Hainute,dulciuri...dar asta nu pentru ca nu s-ar gasi si aici, sunt de la tatal tau!

| Idkidk a răspuns:

Păi haine, dulciuri, ciocolata de acolo e tare bună! Jucării, zic şi eu.
Dar depinde şi ce-ţi doreşti tu, ce-ţi place ţie! Eu nu ştiu preferinţele tale, şi eu ţi-am dat doar variante!

| MistretulPufos a răspuns:

Benzi desenate

| NellieLovett a răspuns:

"ce să îmi doresc"
generatia de azi...

| Monst3rEn3rgY a răspuns:

Nimic.