| anonim_2270 a întrebat:

te rog eu da-mi un raspuns urgent dau funda love struck sa incep: trec in clasa a opta acum si am hotarat ca de la anul adica cand incep clasa a 9-a sa ma mut la tata in londra la scoala(tata e despartit de mama.si asa mai departehee hee) dar am o problema nu stiu engleza si nu stiu cum sa procedez (normal ma ajuta mama mea vitregahee hee si tata care stiu ei ff bine eng)asa s va spon nelamurilile mele: in ce clasa o trec acolo? cand termin toata scoala? si cand dau examenele de acolo care s dau? cum pot sa intru acolo la facultate? ce trebuie s stiu la examenul acela d intrat l facultate in londra? si cat dureaza facultatea? aa si eu daca acum in prezent p 26 noiembrie implinesk 14 ani la kty ani termin toata scoala cu facultatea? shii app daca nu intru l facultate am inteles ca fac scoala profesionala (cica college) sa aleg eu ce vreau. s ma profesionez p o meseria? si p ce meserie pot sa intru acolo cu scoala profesionala? mss mult dau funda. :*:*:*:* love struck

1 răspuns:
| Carmensitarockon a răspuns:

Am un rasp partial pentru tine: pai acolo trebuie sa dai un test de cunostinte generale, special lb eng, iar profesorul decide in ce clasa sa treci. daca nu stii tot ce ai inv in 14 ani in lb eng poate sa te bage la cls a 5-a sau a6-a sau chiar mai mica. deci parerea mea e sa stai aici un an, sa inveti lb eng. iar dupa aceea te vei putea duce cu incredere cu tatal tau in londra