| nothingelsematters a întrebat:

tin sa va spun ca am avut o zi tare nasoala.prietenul meu a fost in vizita la tatal lui care e divortat si sta cu o alta tipa de cativa ani. tipa asta a inceput sa ii povesteasca prietenului meu despre mine cum ca ea nu ma place ca nu arat asa bine,ca nu am tate si cur mai mari ca sa zic exact cum am aflat, ca ar trebui ca el sa se mai intalneasca cu alte cateva pe langa mine ca asa e normal sa mai faca sex si cu altele.eu am fost la familia lui de vreo doua ori ca nu am avut ocazia sa merg mai mult poate pentru ca si parintii mei sunt un pic cam dificili si nu m-au prea lasat.in schimb cat am fost ea toraie tot timpul si isi admira propriile realizari nu a prea lasat sa vorbeasca pe nimeni in afara de ea. tipa mai are un baiat de 26 ani pe care il venereaza si ii prezenta prietenului meu tot ce are fiu-sau in plus fata de el.are o prietena pe care o compara cu mine si pe care o lauda ori de cate ori merge prietenul meu acolo si ii spune cat de frumoasa e ea fata de mine ca ce bine arata ca e desteapta ca e studenta la jurnalism ii arata prietenului meu poze pe facebook cu ea dar nu s-a intalnit pana acum cu ea.prietenul meu mi-a povestit asta toate astea desi nu voia dar era foarte nervos din cauza asta si l-am rugat sa imi spuna ce are. zilele astea trebuie sa merg acolo cu prietenul meu pentru ca ne-a invitat si nu imi doresc deloc sa merg dar o fac pentru el.ce sa fac sa nu ma mai gandesc la prostiile astea pe care mi le-a povestit sa nu mai imi pese de ce zice tipa aia?

5 răspunsuri:
| Patrick0Star a răspuns:

Sa nu iti mai pese. E doar cineva care te vorbeste de rau. daca il iubesti pe prietenul tau ramai cu el si nu ii baga in seama pe altii.

| IsabelaIssa a răspuns:

Uf, nici nu stiu ce sa-ti zic, ca daca eram in locul tau nu ma duceam. Eu sunt genul de om care nu suporta genul de "oameni" ca ea, si cu siguranta iesea ceva urat. Daca tu alegi sa te duci si el asa vrea. ce sa zic. Poate ar trebui sa se gandeasca si la tine ca nu o sa fie deloc confortabil acolo si sa te inteleaga.

| byby34 a răspuns:

Off, cam greu de spus! pe sigur o roade invidia si a pus ochii pe iubitu tau!

| mona a răspuns:

Fi indiferenta, important e ca prietenul tau te iubeste

| onasis1961 a răspuns:

Priatenul tău ar trebui să observe că tipa vrea să vă despartă. Iubitul tă cred că a văzut de la început că nu ai ţâţe si fund mare şi atunci nu la deranjat.Acum îl deranjază aceste chestii? Cred că ar trebui să meargă cât mai rar şi s-o facă însoţit de tine ca să nu mai poată să-i bage toate prostiile-n cap.Ai mare grije şi in fond şi la urma urmii, cine te iubeşte te iubeşte aşa cum eşti de la mama natură. Crăciun fericit vă doresc la amândoi.Să vă iubiţi maxim!