Nu, draga mea! Nu ești o ciudata! Dar te sfătuiesc să nu îți mai formezi impresii despre anumite persoane înainte sa le cunoști. Și dacă nu ți se pare potrivit pentru tine sau dacă nu te simți bine cu el eu as zice sa cauti pe altcineva. Dacă mai vrei și alte sfaturi poți sa mă mai intrebi. P.S. câți ani ai? Nu ca as vrea sa Îți sar în cap ca ești prea mica sa ai iubit dar așa știu Cum sa Îți explic.
O să țin cont de sfat. Am 17 ani.
Se poate intampla, nu esti ciudata. Pur si simplu din auzite si observarile personale ti-ai format o parere proprie despre el si acum ti-ai dat seama ca nu se porriveste descrierii tale. Mi s-a intamplat si mie, e ceva normal. Daca nu-ti place cum e el de fapt, atunci ar trebui sa te retragi si sa incerci sa-l uiti incet-incet. Nu are rost sa te amagesti si pe tine, si pe el daca nu e cu adevarat ceea ce-ti doresti.
Inseamna ca tu te-ai gandit la altcineva cand vb cu persoana respectiva.
Daca nu se ridica la asteptarile tale probabil ii dai cu seen. Insa asta e cea mai mare greseala a voastra fetelor, apoi spuneti ca sunteti solo. si ca nu aveti prieten.
Ideea e ca nu conteaza prima impresie, deoarece unii mai clacheaza unii sunt mai timizi, altii sunt mai tupeisti. Nu exista o formula matematica care sa indice ca prima impresie este cea corecta.
Acum nu zic ca trebuie sa fii cu orice analfabet sau idiot care iti da mesaj pe Facebook, insa sa nu fii cu nasul pe sus mereu si sa astepti persoana din capul tau care crezi tu ca este alesul. Trebuie sa cunosti foarte bine persoana respectiva si daca vezi pe cineva intr-un colectiv care ti se pare interesant, nu ezita sa vb cu el, nu se stie niciodata cand poti da peste cineva care te uimeste.
Daca nu-ti place acum de el, dpdv al caracterului nu e nici o problema, dar sa te asiguri ca asta este caracterul lui adevarat si ca nu se preface doar pentru a te impresiona, de aceea e bine sa fii tu insuti mereu.
Multa bafta, te salut! :*
Mi-am schimbat conceptia despre viata acum. Ai 100% dreptatee, iti multumesc din suflet, nci nu stii cat de mult m-a ajutat raspunsul tau.
Ma bucur ca raspunsul meu te-a influentat. Iti urez succes in ceea ce faci
Byee
Incearca sa nu te atasezi de persoane cu care nu interactionezi in realitate, deoarece vei avea tendinta sa-ti faci false impresii despre ele.
Te ai indragostit? Eu ma indragostesc in fiecare Zi si sunt doar cu cativa ani mai mare decat tine... E din cauza ca esti singura si te regasesti in altcineva.De exemplu poate sa iti placa ochii si pentru asta restul nu mai conteaza sau sa iti placa cum zambeste...
Esti ciudata? Si eu, e bine sa fi ciudat problema e la ceilalti nu la noi. Oricum e si o perioada in care te sfatuiesc sa nu te atingi de nimeni oricat de mult ti ai dori. Peste cativa ani cand o sa vezi persoana respectiva o sa zici in inima ta:" oare ce mi-a placut la."
Ti am zis mie mi se intampla in fiecare zi si zic " asta e sigur, as putea sa ma indragostesc de ea" dar trec mai departe si tot singur.
Penaaaa1 întreabă: