| Frumusica504Andreea a întrebat:

Buna toata lumea!

Azi sunt foarte suparata.

Voiam sa mergu cu iubi la mare ca in fiecare saptamana.Doar ca de data asta in loc de 2 zile voiam 4.Si mama nu ma lasa.Imi spune intruna ca n-o sa-mi placa si ca o sa ma duc degeaba ca ma duc degeaba pe banii lui.Da desigur iubitul meu mi-a zis de multe ori ca nu conteaza ca el da bani ca doar el e baiatul in relatie.Si mama nu ma lasa nici macar sa merg 2 zile.Mama stie ca nu mai sunt virgina a vorbit cu tata, iar eu am vorbit cu amandoi.Si au inteles ca-l iubesc mult si ca nu mai puteam sta doar cu saruturi imbratisari si atingeri.

Iubitul meu mi-a spus ca nu am de ce sa ma supar daca vreau putem pleca la plaja si sa ne intoracem seara.

Dar chiar nu vreau.(pentru cei care ma intreaba in mesaje daca stau in casa cu el)Da, dormim in aceeasi casa.

Cred ca am sa-l mint ca m-a lasat.Dar nu pot face asa ceva.Defapt cred ca ma duc macar s-o rog sa mergem o zi.Pentru ca parca as vrea sa stau cu el pe plaja si sa-mi bage nisip in sutien ca de fiecare data cand ma amageste.laughing

Deci vreo solutie?(si da voaim sa fac dragoste cu el in fiecare seara)

Răspuns Câştigător
| Cristi_Stefan_1989 a răspuns:

N-ar fi bine sa-ti minti parinti. Dar si lor ar trebui sa le zici ceva de genul "Cum ma iubiti voi ma iubeste si el, cum ati avut voi grija de mine asa are si el (si inca cum laughing ), daca m-ati iubi mi-ati da drumul, pentru ca oricum m-as intoarce". Acum nu stiu... poate ar fi mai bine sa ii minti sau de fapt nu, nu stiu, ma contrazic cu placere. (Prima varianta cu mesajul). Bafta big grin FUNDA? tongue

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ai gasi o cale sa-ti convingi parintii, bine. Daca nu, nu te pune rau cu ei ca s-ar putea sa-ti interzica sa-ti mai vezi prietenul.
Mergeti zi de zi la o plaja de langa oras, 4-5 ore pe tren prin soare nu-ti vor lasa cea mai frumoasa impresie. Si de facut dragoste in fiecare zi va descurcati voi. Luati taxiul ca sa nu pierdeti timpul, iesiti la cate un restaurant care va place sau in parc sau la cumparaturi. Creati o vacanta in orasul vostru ca si cum ati fi din alta parte. Sa stii ca eu am facut asta si a fost super. E adevarat ca orasul meu a iesit de multe ori pe primele locuri in clasamentele legate de turism, dar nici Bucurestii nu sunt de lepadat.