Pai... poti practica inotul, chiar ajuta. Oricum esti in crestere, asa ca de invaltat te vei mai inalta, doar trebuie sa ai rabdare!
Mananca fructe, kiwi in special...
inaltare trebuie sa stai atarnata de o bara cam 1.5-2 h pe zi, iar din cand in cand cineva sa te traga de picioare.Normal ca astea 2 ore le vei sta in reprize de cate minute oti tu maxim.Insa neaparat trebuie sa te traga cineva de picioare sau sa-ti pui greutati.bafta
sper ca ty-am fost de folos
funda::*:*:*?
Daca faci sport de inalti De exemplu daca faci voley sau inot Un alt sport pe care il mai poti practica este basketul cand o sa arunci la cos, intinnzi mainile si intr-un fel sau altul ajuta.
Si alergatul ajuta dar rezultatele se vor vedea mai greu...
Ai mai putea face exercitii cu bratele(de intindere etc), consuma fructe, legume, lactate multe si calciu
Insa sunt multe criteri care trebuiesc luate in considerare:
a) Varsta.
b) Structura corporala
c) Constitutia parintilor etc...
Plus voita ta, de a te inalta.
Bafta
Mergi la farmacie, ei iti vor spune medicamentul potrivit,(sunt mai multe). -Poti lua si mult calciu
Crede-ma,iti vei dori sa ramai cum esti, pentru ca iti vei gasi mai greu haie si pantofi si te vor durea oasele.Eu sunt baiat si la 1 ani am 1.90 inaltime si port 44-45 la picior.
Exista nu stiu ce metode de crecut cu masaj sau tehnici sau macat nu stiu ce fructe, dar niciunul nu da rezultate, doar dai banii degeaba.Crestem cat vrea D-zeu sau cat de mult mostenim de la parinti.
De curiozitate cati ani ai? Ce inaltime ai? Parinntii tai ce inaltime au?
Sa sti ca si eu am problema aceastaa. . Sunt mica de inaltsime. Te sfatuiescc, acum ca e vara, sa inoti foarte mult, crede-ma eu de cand ma stiu sunt mica si am observat ca mereu ma inalt cel mai tare vara, pentru ca inot foarte mult. Si baschetul te ajuta sa te inaltsi...Multa miscaree, mult sport. :*:*
Joaca baschet cateva luni si o sa veizi ca vei creste. Dar tinete de acest lucru. Ar fi bine daca ai intra in echipa scoliii daca aveti asa ceva la scoala. Si eu sunt inalt si imi place baschetul chiar daca nu am jucat de multa vreme... inainte abia daca am avut 1, 65 - 1, 70 metri dar acum am aproape 1, 90. Dar sa stii ca am jucat cateva luni baschet si m-am tinut de joc (vreo trei luni). Imi placea sa joc sincer sa fiu nici nu stiu dc m-am retras dar vreau sa ma apuc iar acum cum o sa incep liceul.
Iti doresc succes.
secrets întreabă:
misauratcuviata întreabă: