anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

toate fetele de la mine din clasa, si nu numai poarta suntien.Eu as vrea sa port pentru a parea ca am sanii mai mari, avand in vede ca nu port decolteu. M-am masaurat sub bust si am 65 iar partea plina a bustului am 68, din cate am vazut eu cred ca nici nu exista asa sutien.Nu stiu cum sa claculez cupa...Intrebare:Exista sutien pentru marimea mea?
Am 14 ani, impliniti recent...Va rog sa nu ziceti sa nu pot sutien(v-am spus vreau sa para sanii mai mari, PS:IMI am prea micicrying), doar sa imi raspundeti la intrebare!:*:*Va pupic pe toti.Astept cate mai multe pareri.Pentru cea mai buna dau fundita:*

Răspuns Câştigător
| MrMmmiiikkkyyy a răspuns:

Buna Sandra! Si eu am 14 ani si 6 luni si sunt clasa 8-a si nu ma mandresc deloc cu sanii mei. De fapt chiar mi ascund. Mi'e rusine sincer sa spun lucrurile acestea aici, Dar.pana la urma si eu am pus punct acestui calvar[toti baietii radeau de mine si ma comparau cu fetele din clasa] SI am gasit un sutien la ilotti, nu stiu ce marime este dar este foarte bun pentru mine si nu are burete decat cel din materiel si nici extensii[buretele de jos(sub sani)] si nu mareste decat cu 4 cm :O. Deci cere parerea mamei tale siwinking ia-ti. Adica orice adolescenta vrea asa ceva...

3 răspunsuri:
| gHelena a răspuns:

Buna, Sandra. Ar trebui sa inveti ca nu tot ceea ce zboara se mananca. De ce trebuie sa faci si tu ce fac ceilalti? Fiecare organism se dezvolta in propriul ritm, iar faptul ca tu vrei sa arzi etapele si sa grabesti cresterea este o dovada de naivitate. Fetele din clasa ta poarta sutine pentru ca sunt mai dezvoltate decat tine sau nu stiu ca acesta poate fi purtat de la o anumita varsta. Daca sanii tai nu sunt suficient de dezvoltati si tu ii vei incorseta in sutien, nu le vei face decat rau. Opteaza mai bine pentru o bustiera, mai ales ca acum este foarte frig si nu mai porti bluze subtiri. Daca tii neaparat sa porti sutien, mergi in magazine si alege o marime pe care o consideri tu potrivita - iti vei de seama dupa aspectul cupei. Ai grija de tine.

| hhhdd a răspuns:

Gasesti sutiene cu cupa fff mica, ii vin oricui, in Takko, Kiabi si illoti.Kiabii il gasesti in Carrefour Orhideea, Takko in Carrefour Vitan la etaj, si Ilotti langa statia de metrou Crangasi, daca vrei mai multe detalii trimite-mi un mesaj e privat.happywinkingSi stai linistita ca se gaseste si marimea ta si eu credeam ca la cat de mici ii am nu voi gasi sutien dar am ramas uimita cand am constatat ca o marime era chiar prea mica.laughing:O

| Sandra_1848 a răspuns:

MrMmmiiikkkyyy imi poti da si mie un lick sau ceva? Nu am amuzit de illioti... Pupi:*