1,58 e ok
Doar ca esti cam slabuta, daca ai pune cateva kg pe tine ai arata mai bine.
Nu te mai compara cu altele, e cel mai toxic lucru pe care poti sa-l faci
Mananca bine si fii o persoana ingrijita
Cm nu conteaza.
Deci... mereu aud de la fete,, vreau sa fiu mai inalta",, vreau sa fiu mai slaba",, vreau sa fiu mai populara",, vreau sa fiu mai frumoasa". In schimb NICIODATA nu am auzit,, vreau sa fiu mai desteapta". A wait. am uitat ca toate fetele sunt destepte. Sorry + ca cine mai apreciaza o fata desteapta in ziua de azi. Greseala mea.
Sfat : Accepta-te... Nu te mai compara cu altele. Daca tu nu aveai asa colege, tu mai puneai intrebarea pe TPU. Te compari cu alte persoane la o categorie care nu ar trebui sa o faci si asa te simti mai inferioara. Fii si tu putin mai originala, mai in felul tau. Nu o simpla clona ca celelalte. Accepta ca noi oamenii suntem diferiti din toate punctele de vedere. De fizic nici nu mai comentez.
Dar sa zicem ca ai obtine greutatea si inaltimea pe care ti-o doresti tu. Bun. si acum? Ce ai rezolvat ce ai de castigat, te intreb si eu...
Raspunsul asta nu este ca sa te critic, nu intelege gresit. Eu vreau doar sa te fac sa gandesti si sa privesti situatia ca dintr-un alt unghi si sa o intelegi altfel.
Conteaza genele. Daca mama ta nu e inalta, dezvoltata si frumoasa, nu ai cum tu sa fii mai diferita. Desi am vazut destule fete in anii de scoala care credeam ca sunt infiate. Parinti extrem de urati dar ele aratau bine.