| Ano0nim a întrebat:

Toate imi sunt date peste cap. Cat timp am fost plecata la mare, prietena mea cea mai buna(ex. Dana) s-a cunoscut cu o fata(ex.Maria). si au devenit cele mai bune prietene! straight face Cand m-am intors am iesit la un suc cu ele si cu altii. Dar Maria (ca sa zic asa) o tot punea pe Dana sa stea doar cu ea,plecau, veneau si tot timpul cat am stat acolo ma simteam exclusa plus ca se mai uita si aia urat la mine. straight face Iar acum in ultimul timp am incercat sa o sun pe Dana sa mai iesim din cand in cand, dar nu-mi raspundea. In seara asta am convins-o sa iesim maine, dar vine si aia Maria. Si n-as putea sa-i zic despre aia ca face tot felul de faze, deoarece pana atunci am fost cele mai bune prietene. straight face

Va rog, dati-mi niste sfaturi! sad Nici nu mai stiu ce sa fac.
FUNDA! :-

2 răspunsuri:
| AndreeaaD a răspuns:

Pentru inceput ar trebui sa mergi la prietena ta si sa ii ceri niste explicatii.Sa o rogi frumos sa iti spuna de ce se comporta asa, de ce te-a dat dintr-o data la o parte.Cu siguranta nu poate fi mai buna prietena cu tipa decat cu tine.Pe ea o cunoaste de cateva zile, pe tine de atata timp.Comportamentul ei nu e normal si chiar e urat din partea ei insa se poate ca tu sa fii putin geloasahee hee si sa ai impresia ca ei ii place mai mult sa stea cu acea fata.Am trecut si eu prin ceva asemanator.Pe langa o discutie cu prietena ta ai putea purta una si cu acea fata, te poti imprieteni cu ea, poate nu-i asa rea cum crezi tu.Si atunci va fi in avantajul tau.Te vei intelege mult mai bine cu prietena ta si vei avea si o noua amica.smug
Sfatul meu e sa nu te pui rau cu ea pentru ca atunci ea o va intoarce pe prietena ta impotriva ta.Stii cum se zice "tine-ti prietenii aproape si dusmanii si mai aproape" si cine stie poate nu-i deloc o fata rea.

Răspuns utilizator avertizat