| Rares311 a întrebat:

Tocmai am reusit sa invit o fata in oras, iar cel mai bun lucru pe care cred ca ar trebui sa i-l ofer este o floare/un buchet. As vrea sa imi raspunda doar fetele : Ce flori va plac cel mai mult sa primiti si ce culoare sa aiba?

Răspuns Câştigător
| Soowhaat01 a răspuns:

Hey!

De obicei, fetelor le plac trandafirii. Au un miros foarte plăcut. Trandafir galben sau roșu. Sunt cei mai buni happy. Dar, acum depinde și de personalitatea ei. Poate ei îi plac alte flori. Eu ți-am zis ce îmi place mie, și majoritatea fetelor.

Baftă la întâlnire happy!

Te pup kiss.

| Rares311 explică (pentru Soowhaat01):

Multumesc, Trandafiri o sa fiehappy.

| Soowhaat01 a răspuns (pentru Rares311):

Ți-am zis eu happy. Fetelor le plac trandafirii.

| Rares311 explică (pentru Soowhaat01):

La asta ma gandeam si eu la inceput happy. dar nu stiam ce fel de culoare. Mersi din nouwinking.

8 răspunsuri:
| toxiclife a răspuns:

Pai daca e prima intalnire si nici macar nu sunteti impreuna, flowers? forget it.

| Wøodenpints a răspuns:

Pentru tine, dacă ieși cu o fată în oraș e un eveniment atât de rar încât trebuie să-i iei neaparat ceva? Se va prinde că ești lingău.

Răspuns utilizator avertizat
| simomih a răspuns:

Imi place ideea ta. Daca vrei neaparat sa ii dai flori..iti recomand un trandafir rosu, nu ai cum sa dai gres.De asemenea ai putea sa ii iei o cutie cu bomboane milka, primola sau de care vrei..sa nu fie de alea foarte ieftine; sau o ciocolata.Mult succes la intalnire!happy

| Rares311 explică (pentru simomih):

Multumesc, Trandafiri o sa fiehappy