Prima parere conteaza enorm, de cum "te iau" profesorii in clasa a IX-a, asa te vor nota si privii tot liceul.
Asadar, imbraca-te modest si fara machiaje, fara par vopsit ori tunsori ciudate, fara cercei prin nas, buza sau alte parti, fara unghii cu gel si fara nimic iesit din comun, invatand pe rupte la absolut toate obiectele, ca nimeni nu te cunoaste acum, dar odata ce impresionezi profesorii si colegii, toti te vor lua de copil foarte destept si bun si te vor nota ca atare, ba chiar vor fii indulgenti cu tine, cand nu vei stii foarte bine ceva, fiindca esti copil bun si nu vor vrea sa-ti strice mediile.
Acum ai sansa sa te re-inventezi!
Deci, fii modesta, respectoasa, politicoasa si saritoare sa ajuti, la scoala, sau colegii, fiindca asta "da bine" in ochii tuturor!
Mai bine mergeai la Murgoci, ca ala este cel mai bun liceu din oras, in ziua de azi.
Balcescu a decazut cumplit, ajungand pe locul 3 sau 4 in Braila.
Din ce am auzit de la profesori, cadrele didactice din Murgoci sunt super exigente, plus de asta eu nu am avut medie de Murgoci, media din EN fiind de 8, 85
Pai, de aceea este si cel mai bun liceu din oras, fiindca profesorii stiu sa predea dar si sa ceara elevilor sa invete, notandu-i ca atare.
Acolo este competitie intre cei mai buni elevi, de aceea s-a creat acest renume.
Vezi ca machiajele nu sunt acceptate la liceu, profesorii te pot scoate afara de la ora, daca esti imbracata necorespunzator sau machiata. Vezi regulamentul scolar al liceului.
Putin respect pentru profesorii, ca sa fii luata de copil bun si respectuos, de la inceput de an scolar, ca acum iti creezi o noua imagine si reputatie, care te va urma toti cei 4 ani de liceu.
Hey! Scuze ca raspund Asa de tarziu... Legat de machiat, eu nu ma machiez, i mean eu cand vine vorba de imbracat ma imbrac ffff ok, adica pana si mama care nici ea nu se imbraca ffff "too much", atunci cand merge sa-mi cumpar Haine pr Scoala aleg de fiecare data hanorace si altele, dar mai largi si cu care sa nu ies prea mult in evidenta (culori neutre)insa celelalte fete (nu sunt sigura data erau din cadrul liceului sau de la alte scoli) erau f., nu stiu, deocheat exagerez daca spun, oricum intelegi tu. Asta m.am gandit si eu ca in primul an sa dau tare, sa invat DC nu mai bine decat la liceu, sa acumulez note bune, plus de Asta parerile profesorilor se vor face in primele saptamani
Prima parere conteaza enorm, de cum "te iau" profesorii in clasa a IX-a, asa te vor nota si privii tot liceul.
Asadar, imbraca-te modest si fara machiaje, fara par vopsit ori tunsori ciudate, fara cercei prin nas, buza sau alte parti, fara unghii cu gel si fara nimic iesit din comun, invatand pe rupte la absolut toate obiectele, ca nimeni nu te cunoaste acum, dar odata ce impresionezi profesorii si colegii, toti te vor lua de copil foarte destept si bun si te vor nota ca atare, ba chiar vor fii indulgenti cu tine, cand nu vei stii foarte bine ceva, fiindca esti copil bun si nu vor vrea sa-ti strice mediile.
Acum ai sansa sa te re-inventezi!
Deci, fii modesta, respectoasa, politicoasa si saritoare sa ajuti, la scoala, sau colegii, fiindca asta "da bine" in ochii tuturor!
Se cam repeta intrebarea.Indiferent cat incerci sa te integrezi se va gasi mereu acel grup care vorbeste urat si raspandeste zvonuri sau barfe despre toti.E inevitabil, asadar trebuie sa inveti sa fii nesimtita si sa ignori. Daca pui la suflet ajungi sa te imbolnavesti, crede-ma ca nu iti doresti asta. Mai mult de atat, toti colegii se vor afla in aceeasi pozitie ca tine, isi vor face griji inutile despre cum sunt perceputi, sa nu fie marginalizati si alte cele.Incearca la inceput sa accepti toate invitatiile si pe parcurs alegi tu cu cine doresti sa iti petreci timpul.Va fi bine, nu te mai ingrijora pentru nimic.