| Sjhxjcks a întrebat:

Bună! Tocmai ce am terminat clasa a8a și de la anul' intru a noua la Bălcescu Brăila pe stiinte sociale.
Anul trecut am fost la olimpiada de lb. romana ce s-a desfășurat în cadrul liceului. Atunci am observat ca toți erau îmbrăcați sofisticat, mai ales fetele, de machiaj nici nu mai zic. Nu știu ce sa fac, adică nu vreau sa fiu luata de "proasta" sau sa mi se spună "fata saraca" sau mai știu eu cum, cu toate ca am o situație financiara f. bună, eu nu sunt asa. Sincer, mă machiam când eram mult mai mica, în joaca, bine dar nu ieșeam afara... doar ma jucam cu sora mea și nu stăteam mai mult de 15 min machiata. App mai este cineva care de la anul'va invata la Bălcescu?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns:

Se cam repeta intrebarea.Indiferent cat incerci sa te integrezi se va gasi mereu acel grup care vorbeste urat si raspandeste zvonuri sau barfe despre toti.E inevitabil, asadar trebuie sa inveti sa fii nesimtita si sa ignori. Daca pui la suflet ajungi sa te imbolnavesti, crede-ma ca nu iti doresti asta. Mai mult de atat, toti colegii se vor afla in aceeasi pozitie ca tine, isi vor face griji inutile despre cum sunt perceputi, sa nu fie marginalizati si alte cele.Incearca la inceput sa accepti toate invitatiile si pe parcurs alegi tu cu cine doresti sa iti petreci timpul.Va fi bine, nu te mai ingrijora pentru nimic.