Buna...ai face o greseala daca i-ai spune ...sincer. asta e parerea mea. pana la urma faci cum vrei te pwpw pa pa
Tu poti sa ii sp dar daca el nu isi tradeaza prietenul tu pici apoi de fraiera... si o sa te faca de ras, pentru ca sp ca "ia uit`o si p`asta e moarta dupa' mine " si o sa-ti faca multe faze si chesti de`astea...
dar daca tu crezi ca o sa isi tradeze prietenu' atunci poti sa ii sp ca il placi... dar daca el iti va sp sa fi cu el sigur o sa se certe cu fostul' tau prieten.
pa`pa
te`ma tzukt
Nu conteaza daca e sau nu dragut. Trebuie sa iubesti persoana ce se afla sub "scoarta" nu invelisul frumos ce acopera o inima. Daca nu-l mai iubesti pe fostul' tau iubit si esti atrasa de amicul lui atunci inseamna ca nu l-ai iubit, ci doar a fost o atractie ce n-a durat foarte mult. Mai intai mediteaza la problema. Si daca te-ai despartit inseamna ca fiecare-si vede de viata lui. Daca mai vrei sa ramai amica cu el, sa nu-l faci sa te urasca (exista eventualitatea aceasta) atunci poti sa i-o zici frumos. Daca tu crezi ca prietenul lui e cea mai buna alegere pentru tine si trupul tau atunci eu iti spun bine. Dar asculata-ti inima pentru ca eu, sau mai bine spun, noi, nu putem sa-ti dam sfaturi cand nu stim ceea ce simti. Poate sa fie ceva pe moment, o atragere fizica, cine stie. Trebuie sa te gandesti bine la aceasta problema si mai invata gramatica limbii romana ca cu uitatu' dupa baieti n-o sa-ti asigure un viitor. :]
M-am despartit de el pentru ca devenise violent cu mine.era de nerecunoscut.deci nu puteam sa stau cu o persoana care se purta in ultimul hal cu mine.