anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Tocmai m-am despartit de un baiat...pentru ca era un mincinos cu 1000 de fete straight face si s-a dat si la prietena mea cea mai buna si ea nu a stiu ce sa faca si a zis ca ios la mijloc etc si apoi mi-a zis ea si mie de asta si m-am suparat tare si i-am spus pentru ca el mi-a promis ca intr-o pelatie este sincer si ca sa ma conving mai mult varmea si-a facut un cont pe siteul unde ne-am cunoscut si a vb cu el laintrebat daca are prietena sau iubita a zis ca nu. Apoi pe mess ca are si prietena si iubita eu fiind prietena si una amina iubita si el doar ce imi spusese ca vrea sa fim iubiti:X. Iar eu apoi l-am intrebat de me id meu ce face si a zis ca doarme iar apoi mie mi s-a facut rau si am inchis compu si mai tarziu nu mai puteam si vedeam numai numele lui. Asa ca am intra am vb cu el si aveam un status tristi si a iceput ce e cu tine ma alinta imi trimtea numai :X:* si seara cand mi-a zis fata aia ca vrea sa fie cu el m-am suparat si i-am zis sa se nespartimstraight face:-s.Acum ce sa fac eu inca-l il mai iubesc:-ss si vreau sa fiu cu el :X dar daca tot ma minte si inseala

Răspuns Câştigător
| andreea_9646 a răspuns:

Eu zic sa ii faci in ciuda cu alt cineva iar apoi cand vine la tine sa ii zici ca vrei sa fi cu el doar cu o condite, sa nu mai minta si gata.

5 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

E mincinos, te inseala, se joaca cu tine, s-a dat la prietena ta cea mai buna, nu ii pasa de tine...si inca mai tii la el?straight face

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Draga gabi, incearca sa te impaci cu prietena ta, dar nu mai vorbi cu acel baiat, si cautati un iubit nou

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Insalal cu mine te astept ori cand

| Hubbaa a răspuns:

Nu sunt suparata pe prietena mea pentru ca nu a zis DA direct m-a intrebat pe mine si mi-a aratat ce mi-a zis el mai mult cred ca sa "suparat" pentru ca el vb mereu despre "sex" si prostii de astea iar eu nu prea vb chestii de asteastraight face

| Hubbaa a răspuns:

Am facut-o deja:X si e suparat acu sa vada cum ma simt eutongue