| LoveMe_1523 a întrebat:

tokmai am urmarit filmul Silent hill si nu am inteles nimic mai excat sfarsitull,,, daca poate sa-mi explice cineva ce s-a intamplat mai exact cine era de fapt sharon ( copilul cui, stiu ca era adoptata de Rose,,,) sh tipa de pe pat inkonjurata de bandaje de la sfarsit,, sau daca se poate un rexumat la tot filmul,,, facut explicit ca sa inteleaga prostii tongue,, dau funda si la restul vot big grin

1 răspuns:
| matateiubeste a răspuns:

Poi sj eu m`am uitat la film sj eu la fel ma uitam la el sj eram pe alta lume laughing) E vba despre o fata care era somnambula sh mergea in fiecare noapte pe un munte sj zicea mereu "Silent hill" Sj vroia sa se aruce Sh dimineata cand se trezea nu`si amintea nimic! Sincer e tot ce am inteles din film straight face! Sh partea de la sfarsit cand ele au murit da` creq spiritele lor s`au ceva de genu` reusesc sa ajunga la masina sj ajung aksa sh cand intra in casa peste tot e ceata sh se trezeste sotu` ei sh vede usa deschisa sj nu le vede pe ele pe nicaieri! Atat am inteles eu din filmu` ala! Sj serios ca e cel mai praf film pe care l-am vazut vreodata! straight face