| riya a întrebat:

Buna tot ce imi doresc este sa mor. povestea mea incepe acum o saptamana cand parintii mei, voind sa scape de mine. au sunat la 112 si a venit politia, a venit ambulanta si m-a luat masina politiei din pat si m-au dus la spitalul de psihiatrie. nu m-au lasat sa spun nici un cuvant considerandu-ma nebun.am fost legat de pat si batut. am fost batjocorit. dupa trei zile mi-au dat drumul spundu-mi ca nu am nimic. dar asta nu este nimic. din cauza parintilor am pierdut tot mi-au distrus pentru totdeauna viata. acum toata lumea ma evita si ma vorbeste ca fiind nebun, dar eu stiu ca nu este asa ...nu am nimic si pe nimeni. nu mai pot privi pe nimeni in ochi. mai are rost viata mea?

7 răspunsuri:
| wforweirdo a răspuns:

Te duci 6000 de km si daca nu "iese chestiile", te mai duci 6000 de km nu-i nicio problemahappy

| William a răspuns:

Zici ca povestea ta incepe acum o saptamana. Pana atunci cum s-au comportat parintii tai cu tine?

| Polaris a răspuns:

Ai uitat să specifici că a venit și armata + forțele speciale. Și că părinții tăi sunt Hitler.

| Nicu_9539 a răspuns:

Deci rost ar avea eu la 17 ani am ajuns la 6 mii de km de casa happy mi-am lasat trecutul in spate si acum imi continui viata si daca nu-mi iese chestiile nici aici iarasi ma urc pe avion si ma mai duc inca 6 mii de km nu-i nici o problema happy

Răspuns utilizator avertizat
| MadalinnaR98 a răspuns:

Mai ceva ca in filme...
Normal ca are rost viata ta.

| falone a răspuns:

Bună, cam în aceeaşi situaţie sunt şi eu cu această dorinţă extremă de a vrea să mor. Dacă vrei să vorbim despre subiectul ăsta poţi să-mi dai add la id de mess justfalone