| Life97 a întrebat:

Buna happy tot eu sunt cu intrebarea, ma nelamureste ceva...sunt prietena cu un baiat el este in a11a si eu in a8a si ne avem foarte bine doar ca el s-a mutat in brasov de anul asta si ne vedem doar in weekand si eu il plac el stie si nu stiu ce sa cred o zis ca el nu prea place fetele si nici nu e gay asta e sigur laughing si zicea ca daca o fata il place se pune cu ea si o zis ca tine la distanta ca e mare distanta intre noi 2 si vineri mi-a furat un sarut nici n-am fost atenta ca nu ma asteptam de la el si pe mess mi-a zis ca a facut-o intentionat si ca a vrut sa vada cum sunt buzele mele daca sunt asa "senzuale" cum par laughing si dupa aceea a zis ca oricum ramanem doar prieteni dar pot zice ca a mai spus aceasta fraza de multe ori si defiecare data am "incalcato" cand vine ma ia in brate sau ma duc eu la el ma pupa p frunte si chestii din astea nu stiu ce sa cred... Ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| Adriiiii a răspuns:

I don't want to see Prieteni? M-ai ametit total...Numai prieteni(amici) nu sunteti voi.sunteti aproape de a deveni iubiti.happy Si pot sa-ti dau un sfat? Ignora-l putin si daca o sa se intereseze de tine iti spun eu SIGUR ca te PLACE!happy...Si vorba "ramanem doar prieteni" e un pretextoh go on pentru ca sa vada cum te simti daca el e nepasator.happy Daca o sa-ti mai zica asa spune-i si tu " Da, asa e!" Si o sa vezi cum reactioneaza.happy Sper ca ti-am fost de ajutor. Funda?puppy dog eyes