anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Tot eu sunthappyMi-am facut prieten de o saptamana.ma iubeste f mult stiu asta sigur.pentru ca umbla dupa mine de 2 ani, imi face tot felul de cadouri si... xcum povestea este lunga, tzin cont sa va zic ca inainte sa fiu cu el niciodata nu ne-am sarutat.nici nu l-am bagat in seama pur si simplu nu vroiam sa aud de el.am facut tot posibilul ca sa,, scap" de el prin a avea vreo 2-3 iubitzi. dar degeaba insultele si injuraturile mele nu l-au deranjat.si recunosk nu imi place de el, stau asa.cu el.ca sa,, treaca mearga".mai bine zis m-am bagat cu el datorita mamei. ea a vrut.si pana la urma am zis sa incerc.Nu prea imi place faptul ca el este cu 10 ani mai mare ca mine.Eu am 15 el 25.si la inaltzime. el are 1, 68 eu 1, 70.va ganditzi ca daca imi iau si tocurioh go on. dar in fine deocamdata nu port tocuri.Nu e chiar asa urat.are ochii albastri, blond.si parca am inceput sa tzin la el, si nu cred ca este un sentiment d dragoste asta, dar degeaba. ce sa fac.asta este, nu il plac.Nu stiu ce sa fac.nu stiu cum sa ii zic.de fapt nu stiu sigur daca sa ma despart de el sau nu.Va rog sa ma ajutati cu un sfat!

7 răspunsuri:
| Mixed a răspuns:

Draga mea ...raspunsul o sa-l gasesti in tine...incearca sa pui in "balantza " sentimentul tau si ...incearca sa gasesti un posibil motiv pentru care nu iti place baiatul asta...
Daca iti face cadouri .inseamna ca are sentimente ...si probabil vrea o relatie serioasa...
Sunt sigura ca dupa un timp o sa tii la el enorm si o sa descoperi in el un baiat extraordinar ...eu zic sa mai astepti un timp sa-ti dai raspunsurile necesare...
bafta:*

| ellene a răspuns:

Cum sa fie mama ta de acord...nu as accepta asta niciodata pentru copilul meu (daca as fi mama big grin ). Indiferent de cate cadouri i-ar face

| juno a răspuns:

Deci mie una tipul nu mi se pare ca te`ar iubi cu adevarat cum ar avea multi prima impresie. Mi se pare doar un tip obsedat din moment ce zici ca umbla de 2 ani incoace dupa tine in timp ce tu ai avut 2, 3 iubiti surprise. Chestia cu cadourile... incearca sa te cumpere, ceea ce nu`mi place din start la un baiat. Ai facut o mare greseala pentru ca ai fost cu el doar pentru ca a zis mama ta, sincer, chiar nu`mi dau seama ce mama ar fi de`acord ca fata ei de 15 ani sa fie cu un tip de 25 de ani, da in fine, sa nu intram la creatii. Sfatul meu ar fi sa termini cat mai repede relatia...adica, incerc sa ma pun in situatia ta si eu nici macar nu as fi inceput`o. Eu ti-am dat doar un sfat, tu stii cel mai bine. Tu stii daca simti ceva sau nu... Succeswinking!

| parampam a răspuns:

Eu nu prea sunt de acord cu diferenta de varsta. El si-a trait deja copilaria, a luat totul pas cu pas. A trecut prin relatii diferite, a invatat multe despre oameni. Faptul ca a umblat asa de mult dupa tine inseamna ca vrea o relatie serioasa.La varsta asta, nimeni nu e pregatit de asa ceva. El vede viata altfel, nu e ca cei de varsta noastra.Gandeste-te bine, renunta daca nu il iubesti, pana nu vei face ceva ca apoi sa regreti.Si nu inteleg cum poate fi mama ta de acord, sa incerce sa te convinga sa faci ceva ce nu vrei. Spune-i sincer ce se intampla si de ce nu poti fi cu el. Daca nu va intelege asta e...va dovedi ca nu e asa de matur pentru varsta lui.

Răspuns utilizator avertizat
| Lalalo a răspuns:

...Ai pus-o raulaughing...pnm... ani mai mare...big grin nu stiu. cel mai bine e sa te despartiwinking. vb cu mama ta si iti gasesti pe alt cineva.alta chestie chiar nu vadhappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mi-au picat ochii pe tastatură când am văzut diferența de vârstă dintre voi. Atât am avut de spus...