De ce-ti pasa asa mult de baieti? Majoritatea din ziua de azi sunt niste cocalari nesimtiti care nu asteapta altceva decat sa ti-o traga pe romaneste. Aproape toti comenteaza aiurea, spun fel de fel de glume nesarate si bancuri ipocrite, ca sa demonstreze... ce? Ca sunt prosti? Sa fim serioase, un baiat normal ar incerca sa faca o conversatie cu o fata, s-o amuze sau daca asa-i sta in fire, s-o tachineze. Dar priveste, parca normalitatea in ziua de astazi ar fi o boala fara leac! Singura solutie e sa demonstrezi ca nu-ti pasa, sa nu pui la suflet. Ei vor continua sa faca misto de tine indiferent de ce vei face tu. Incearca sa-ti gasesti niste prieteni cu care ai ce discuta. Nu toti se vor uita la fizicul tau, deoarece conteaza si mentalitatea omului pentru unii. Fi indiferenta, si vei reusi. Pana atunci insa, multa bafta!
PS: baietilor, nu va simtiti jigniti decat daca e necesar
Pai nu poti:* ignorai caci sunt prost crescuti atata tot! o sa gasesti pe cineva care te va iubi asa cum esti! oricum sunt convinsa ca nu esti urata fiecare suntem frumosi in felul nostru :* asa ca nu-i baga in seama si arata-le ca nu-ti pasa deloc de ceea ce ei spun
Tu crezi in tot ceea ce zic ei, inseamna ca sunt niste idi. oti daca fac asta, nu asculta ceea ce zic, nu exista persoane urate in lumea asta, sunt sigura ca nici ei nu sunt perfecti.Intoarcele vorba, nu sta si asculta jignirile lor, jignestei si tu pe ei, vorbestele si tu la sictir.Sti cum se zice ''Frumusetea nu conteaza care este in zadar.Insa caracterul conteaza, care este foarte rar.'', pana la urma ei daca asta cred despre tine, ei nu sunt nici frumosi si nu au nici caracter, asa ca traiesc doar scotand niste vorbe urate despre tine, dar tu n trebuie sa iei in serios tot ce zic, ascultate pe tine nu pe ei, niciodata parerea unora ca ei nu va conta.
Raspunde-le cu aceeasi moneda. raspunde-le sau ignora-i! Ignoranta ta ar putea sa ii sacatie. pentru ca lor le place sa te vada suparata. asta este placerea lor (mi s-a intamplat si mie) ignora-i si o sa fie bine Succes
Hey nu esti urata trebuie sa ai mare incredere in tine si nu trebuie sa ii bagi in seama incearca sa iti faci o tunsoare noua s te imbraci si mai la moda eu cred ca tu esti o fata super si nu spun asta doar pentru funoi spun asta pentru si eu am o prietena care a fost si ea tot asa dar trebuie sa ii invingi spunandu`le ca nici ei nu sunt mai breji asa ca daca vrei sa mai discutam id-ul mew este adnanaamy si sunt dispusa sa vb oricand cu tine la orice ora :*pls iti dau add cu mare placere
Nu`i baga in seama stai linistita, perechea ti-o vei gasi la momentul potrivit poate ca si eu in generala am fost mai uratica dar acum... m-am schimbat total, de exemplu mi=am schimbat vestimentatia, look-ul caracterul cam tot si uite ca da roade
Mult succes si stai linistita o sa vezi ca exista cineva care te iubeste:*
O persoana se poate face placuta prin felul ei de a fi. uneori este mai greu caci prima oara se vede "carcasa". o persoana care are incredere in sine se facemult mai usor placuta. ai incredere in tine. cine vorbeste cu tine urat doar pentru felulcum arati sunt niste persoane inferioare si vorbele lor nu trebuiesc puse la suflet
Buna!
Nu mai pune botu la tot ce spun baieti este evident ca sunt prost crescuti.Sunt convinsa caz nu esti urata doar ca nu te vezi tu sa fii asa Nu trebuie sa arati bine pe dinafara cel mai important este sa ai un suflet bun si sa fii dreapta Nu te ingrijora.In caz ca te fac prosta, idioata si alte categori Ignora`i! Ce stiu ei? O sa aive nevoie si ei de tine! Atunci tu le vei raspunde: "Tu vorbesti cu o proasta?" Fii tare! Da`i incolo de baietii ai toata viata in fata.Esti tanara! Lasa ca o sa cresti tu mare si atunci o sa le dai peste nas! Sper ca ti-am mai ridicat putin moralul
Iti spun inca odata: Fi tare! Nu`i asculta! Nu stiu ce zic.baieti tot baieti raman n`ai ce sa faci
Pa, pa! Te-am pupat dulcee:X sa nu mai fii suparata pentru ca nu este bine sa te consumi din cauza unor prosti/idioti/handicapati[scuze limbajul, dar asta e adevarul]
Fa-te ca nu iti pasa. Daca ei zic ca esti urata, si tu reactionezi in vreun fel, ei isi dau seama ca tu ii crezi. Daca tu nu te simti urata, nu ar trebui sa ii iei in seama Daca ii ignori, si daca ai incredere in tine, vei reusi sa treci peste toate rautatile spuse de ei.
Si te-ai gandit vreodata, chiar exista oameni urati? Eu una nu cred, fiecare om e unic in felul lui. Daca baietii respectivi sunt atat pe inculti si needucati sa ii zica unei fete ca e urata, inseamna ca ei nu au nici macar un neuron functionabil.Si NU esti urata.Gandeste-te la ce ti-am zis in fiecare zi, si iei vei da seama ca am dreptate
Take care
anonim_4396 întreabă: