| bubulinadulche a întrebat:

Totul a inceput acum un an cand un baiat pot spune ca se indragostise de mn.De cate ori treceam pe langa ei ma strigau si imi zicea ca de ce nu vreau sa vb cu el, el tacea si nu spunea nimic.Pe urma a venit excursia de vara(ultima zi de scoala).Era si el cu prietenii lui si bineinteles ca colegi lui nu mai taceau, de cate ori ma vedeau incepeau sa ma strige.

Dar in toamna asta cand am inceput scoala a fost diferit, m-am indragostit de el, nu stiu acum mi se pare schimbat si imi place chiar foarte mult.Dar el nu cred ca mai place, adica sunt total confuza, colega mea l-a intrebat daca ma place si nu i-a zis nimic, ea i-a zis ca imi place de el si pe urma eu am vb cu el pe mess, si i-am zis ca vreau sa stiu ce i-a zis prietena mea despre mine si el a zis ca i-a zis ca ma place si eu nu i-am zis nimic, nici ca e adevarat nici ca nu e.Eram pe facebook cu prietena mea si era intrat colegul lui de clasa si unu dintre baietii care anul trecut mereu zicea sa vb cu el si l-a intrebat daca stie daca el mai simte ceva pentru mine si el a zis ca din cate stie el da.El e zodia capricorn( e nascut pe 9 ianuarie).voi ce credeti, mai simte cineva pentru mine?

6 răspunsuri:
| qAnnnna a răspuns:

Da. Eu asta cred. Scurt si la obiect. Bafta!

| Pυƒυℓєтє a răspuns:

Dacă a spus că DA, înseamnă că este DA. Spune-i că şi tu îl placi pe el. happy

| heiii a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa nu mai implici si alte persoane cand vine vorba despre baietii care iti plac(colegi, prieteni). uneori pot intrautati situatia si baiatul in cauza este posibil sa nu reactioneze prea bine. poate s ar gandi ca este urat ca nu i ai zis tu toate acele lucruri.incearca sa nu mai ai emotii, ia ti inima in dinti si vorbeste cu el. ai fi surprinsa cat de mult le place baietilor cand fetele au atitudine.
P.S : zodia nu conteaza.nu te mai ghida dupa aceste lucruri.nu sunt garantate.

| dracu14 a răspuns:

Ce e cu timiditatea asta, cand prinzi momentul sa fiti intre 4 ochi spune-i ce simti direct, scurt si la obiect, cu intermediari si retele de socializare nu ajungi niciunde

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat