Din câte ai spus tu mai sus, e cam timid.
Nu te complica cu prietenele tale, crede-mă că am trecut prin asta, şi cea mai bună prietenă te înşeală.Să nu ai încredere în nimeni.
Eu îţi spun ce aş face în locul tău :
Aş vorbii cu el şi l-aş întreba direct ce vrea de la mine.
Până la urmă, dacă laşi timpul să trecă, o să regreţi mai târziu că nu ai pus piciorul în prag.;-)
Baftă!
Eu zic ca cel mai bine sa-l intrebi chiar pe el ca alt fel ce vei face?[uteni intrebarea asta.Sa zicem ajungi sa fi cu el si e normal sa mai inveti asa cat de cat despre el sai aveti intimitatile voastre si pe urma cadaou de craciu..dor no sa-ti pui prietena care nu a fost cu els a alega cadoul nu? Sau va duceti sa zicem 3 intalniri si a treia nu poti, sa zicem ca iti vin musafi acasa si trebuie sa juti parinti.Ce faci? Iti trimiti pretena sa-i spuna ca nu te poti duce, sau intrebi TPU-ul?
Da, stiuca m-am luat cam tare de tine.dar eu zic asa:
1. Intreaba-l tu; vorbiti fata in fata nu pe mess.
2. Pune-te in locul lui, isi trimite un prieten sa-ti spuna ca te place si sa te intrebe daca tu il placi..cum ti-ar veni?
Iubire de adolescenti mda..Cu siguranta te place, poti sa iti dai seama ca e timid daca nu-a dat nici un raspuns colegei tale.In general baieti fac acest pas de vorbi cu fata, acum e invers fa tu acel pas si stai fata`n fata cu el. si spune-i ce simti :X La fel am patit si eu
croissant întreabă: