Stiu eu 1 care nu o sa dea gresi niciodata. Si eu m-am confruntat cu problema asta .
Pune intr-o farfurie 3-4 linguri de miere de albine,albus de ou, sh le amesteci. Apoi iti dai cu amestecul pe fata sh te masezi cam 3 min. Apoi te clatesti cu apa calduta. Sh pentru a avea un ten mai catifelat sh fara nici 1 cos sa te speci cu ceai de musetel.
Sa faci ,, masca,, de 2-3 pe sap!
Nu o sa dea gresi eu asa am scapat de cosuri:X
Ster sa iti fie de ajutor!
Merit fundita ?:X:
1-Se tamponeaza cosurile aparute, cu ulei de arbore de ceai sau ulei de cimbru de doua ori pe zi.
2-Comprese cu tinctura de galbenele. Se pun 10 ml de tinctura de galbenele in 100 ml apa fiarta si racita, se inmoaie compresele si se aplica pe zonele afectate.
3-ceaiuri depurative cu frunze de nuc, urzica si papadie.
4-uleiuri de musetel, de portocale si miere de albine.
Buna! pai sunt diferite tratamente:
1. poti sa mergi la doc de fam sa iti faca o reteta cu Zineryt
2.tratamente naturiste (eu am incercat si au avut efect):
- te poti da seara inainte de culcate cu albus/gabenus de ou sau chiar amestecate pe fata, iar dimineata te speli cu apa calduta pe fata
- te poti da de asemnea cu usturoi crude pe fata, adica tai catelul de usturoi in doua si te dai unde ai cosuri, la fel dimineata te speli pe fata
-sucul de lamaie iar este bun, aplici pe fata cu un disc demachiant lasi sa actioneze o ora apoi te speli pe fata cu apa calduta
Ei bine mihaela am auzit ca ceaiul de tei ii foarte eficient fiindca repara tesuturile moarte si ranile iar daca nu folosesti ceai de musetel incearca servetele umede si eu tin acest tratament "babesc'' sper sa iti fie de folos
Uite o chestie pe care eu o urmez chiar acum si de 4 zile de cand am inceput s-a vazut o schimbare radicala. Aveam obrajii plini de cosuri iar acum mai am doar 2-3.
Masca cu galbenus de ou si aspirina. E simpla. Separa un galbenus de ou de albus, pune-l intr-un vas si amesteca-l cu 1-2 pastile de aspirina pisate ( le poti pisa cu coada de la cutit ). Da-ti cu amestecul pe fata si lasa-l 15 minute apoi clateste-te cu apa calduta. Nu uita sa folosesti o crema hidratanta dupa aceea. Eu folosesc crema de galbenele care e asa zisa "crema minune" deoarece e folositoare pentru numeroase probleme dermatologice.
Inca cateva sfaturi:
Inlocuieste prosopul pe care il folosesti de obicei cu servetele de unica folosinta. Prosoapele pe care probabil se folosesti o saptamana pot acumula multe bacterii.
Bea multa apa. Probabil ai mai auzit asta de multe ori dar chiar este adevarat. Hidrateaza-te.
Curata-ti ecranul telefonului de 2 ori pe saptamana cu o bucatica de vata cu spirt ( nu imbibata incat sa se scurga spirtul din ea ), deoarece si acesta poate avea o multime de bacterii.
Pune o sticla cu apa la congelator si las-o o ora, o ora jumate, dar fara sa inghete. Varsa apa intr-un castron mare si de 2 ori pe zi ( dimineata si seara ) clateste-ti fata cu acea apa. Adica stai cu fata in castronul acela cate 10 secunde de 6 ori ( cat sa fie un minut dar nici sa te inneci. ). Nu stiu sigur de ce, dar la mine a functionat. am gasit ideea asta pe net acum cateva zile si chiar are efecte pozitive.
Foloseste felii de castravete pe post de tonic. Maseaza-ti fata usor cu ele dimineata si seara. Curata praful si urmele de machiaj si improspateaza tenl
anonim_4396 întreabă: