| Moledaic a întrebat:

1. ce parere aveti despre selena gomez? eu o iubesc, dar nu trebuie sa spuneti si voi asta ca sa va dau funda, fiti sinceri, dau funda pe sinceritatelove struck
2. ce melodie a ei pot canta cu mareeee usurinta?
3. ce pot face sa-mi dezmortesc vocea, exersez mult, nu ma liati cu ulei da nu stiu ce sau galbenus cu nu stiu ce ca n-am chef sau lectii de canto cum pot sa cant asa mai din gat nu cu vocea asa de parca cant(scuze de cacofonie) asa nu stiu... pitigait ca am voce groasa va rog daca poate cineva sa ma invete practic sa cant mersi anticipat fundooooi+vot garantat va rog rasp mult clar adev incercat si repede mersi muuuuuulttt "love struck:Xlove struck::*:*:*:*:*:love strucklove strucklove struck

Răspuns Câştigător
| Alicia4408 a răspuns:

1. Mie imi place cum canta Sel si cred ca ii sta bine cu Justin.Sunt draguti doar ca se face prea multa publicitate rea si isi pierde multi fani din cauza lui. 2. Mai toate sunt usoare( de invatat) dar cred ca "Who says" e cea mai usor de cantat piesa. 3. Incearca sa faci multe vocalize inainte sa incepi sa canti o piesa si nu mai bea apa sau orice foarte rece. Cantaretii de obicei beau lichidele la temperatura camerei. Sper ca te-am ajutatkiss

1 răspuns:
| summergirl25 a răspuns:

1.Imi place foarte mult de Selena Gomez si acum nu mint.
2.Cea mai usoara piesa este Who Says, de aceea este piesa mea preferata!
3.Nu stiu, si eu am aceeasi problema!