| IubesteEa a întrebat:

Buna TPU 1.cum o duceti cu dragostea? acum cateva luni fostul vorbea cu mine, vorbeam pe mess si dupa cateva zile vad ca intra pe avalaible cu detectorul il vad si la mine nu apare 2. de ce? asa si la scoala (desi stiu ca are iubita)el a inceput sa se uite dupa mine inainte nu se uita si ma ignora, a inceput sa ma apare era un coleg de al sau care ma enerva si l-am alergat mam oprit si dupa la alergat fostul 3.de ce?, miercuri cand coboram scarile s-a uitat la mine cand coboram, cand pleca in curte eu eram la usa si mi-a zis o prietena vezi ca s-a uitat la tine am vazut si eu dar nu am mai vrut sa il vad tot ce am vazut au fost ochii sai vreau sa stiu de ce inca ma apara de ce se uita dupa mine? asa si sambata eram cu mai multi plus cu colegul lui (e mai nebun a luat-o pe una prietena de-a mea si care a fost la misto cu fostul si eu am zis-o las-o si a vrut sa ma ia si pe mine si am zis lasa-ma apoi a zis fostul :las-o credeti 4.ca mai simte ceva pentru mine? eu cand plangeam la scoala de dragul lui, sau ca nu ma baga inseama ba dadeam fata-n fata sau ma baga inseama 5.soarta? prima oara cand am inceput sa ne cunoasteam ne uram ne injuram si dupa cand am devenit cei mai buni prieteni am fost impreuna de 2 ori (desi lumea zicea ca isi bate joc de mine si ca sa fiu sigura l-am luat pe un coleg de al lui care stiam ca ma place in brate si duminica s-a despartit de mine 6. o fi fost din cauza aia? desi atunci parea putin trist si l-am intrebat daca mai suntem impreuna si a zis da, dar duminica ma ignora nu se uita la mine deloc si era si trist 7. oare din cauza aia? si pe colega mea care zicea ca e dragut am facut-o curva, dar cand i-a zis ea lui buna el nu i-a zis nimic si s-a uitat la mine 8.de ce? scuze pentru gramatica va rog raspundeti-mi la toate intrebarile va rog pe rand 1, 2, 3 cine mi-a raspuns asa si cu seriozitate funda+vot! ma grabeam la scris scuze va rog seriozitate si rasp.la toate intrebarile

3 răspunsuri:
| elenis85 a răspuns:

1. simplu nu vrea sa vb cu tine pe mess, de ce? asta o stie numai el. nu putem da noi cu ghicitul ca nu stim ce e in mintea lui. 2 nu uita daca e fostul iubit asta nu inseamna ca nu poate fi amicul tau si pur si simplu a sarit in ajutorul tau. 3 omul daca se uita la tine vrea sa vada daca il saluti sau nu, pentru ca ei sa recunoastem, nu au fost niciodata buni in a relua o amicitie cu o fata cu care au fost impreuna, salutal tu o data si vezi ce se intampla, reluativa amicitia dinainte.iar restul de la intrebare.se juca, pur si simplu asa sunt baietii, mai mistocari de felul lor, asta nu inseaman ca e ceva ascuns.5 daca spui ca ba erati impreuna, ba nu inseamna ca nici el nu stia ce vrea, 6 e f posibil sa l fi deranjat imbratisarea.7pt ca nu a vrut sa raspunda, a vrut sa o faca pe a interesantul. acum concluzia finala. draga mea : intodeauna dupa foc ramane cenusa, dar acea cenusa nu trebuie sa fie neaparat ceva legat de a reincepe o relatie de indragostiti sa zicem, poate el cauta sa fiti din nou amici, lasati deoparte copilariile cu strans in brate, fugarit, facut gelosi etc, salutativa normal ca doi colegi, daca el nu vrea sa faca primul pas fa l tu, un salut nu strica, iar daca nu ti raspunde la salut poati chiar sa l intrebi pe loc si in fata de ce nu ti raspunde si sa i zici clar si raspicat ca daca ati fost impreuna asta nu inseamna ca nu mai puteti fi amici, incepeti din nou cu banalele intrebari, ce mai faci? cum o mai duci? iar daca mai e ceva sa fie intre voi va fi, dar prima data trebuie sa spargi gheata. succes

| NatyNate a răspuns:

Mai treci pe la scoala happy. La cum scrii... mai bine nu te mai uita dupa baieti si vezi-ti de scoala happy. Bafta :*.

| Araia a răspuns:

Ti-as raspunde cu 1, 2, 3... dar nu cred ca are sens. Ideea e ca pot sa explic totul in doua randuri. El te place, tu l-ai facut gelos aiurea, acum el te pedepseste, dar te-ar vrea inapoi. Sfat? Cere-ti scuze ca ai fost magarita si ti-ai batut joc de sentimentele lui si poate o sa te ierte.