Daca ala de fapt o sa fie un psihopat si te violeaza pana iti sar capacele? mai vii sa ne intrebi pe noi cum treci peste daca ai fost violata sau ce? auzi la ea cica a vb 2 seri pe fb si acuma a dat-o in damblagela nu mai stie de capu ei fata e indragostia pai maaa ba baiatule pune-ti mintile in cap pai tu nu esti in stare sa porti o conversatie si vrei sa te intalnesti cu baieti va sta capu la cuc de la 10 ani moara cine vrei tu daca te mint de-am vazut generatie mai distrusa in viata mea da stai sa vezi peste cativa ani acum e bine
Bai ia fii tu atent. E din oras cu mine, are poze okey, in curtea scolii, este in clasa cu o fata cu care am fost in tabara si inca suntem amice! Deci nu e un dubios. L-am vazut si in viata reala dar atunci nu vorbeam. Nu mai vorbiti asa daca nu stiti povestea si nici macar nu intrebati!
Da ai dreptate imi cer scuze
Dragostea de pe ''Facebook'' vezi că e periculoasă. Te duci în parc să- l vezi și îți taie gâtul. Tu îl cunoști și în realitate? Sau numai scrisori pe Facebook vă scrieți? N- am treabă cu viața ta, dar vezi tu, ai grijă de tine! De discutat. Despre o carte (sau nu mai citiți?), școală, prieteni... jocuri pe calculator. Chestiile astea vin de la sine. Părinții noștrii cum crezi că făceau?
Ai să vezi tu... o să vorbiți cu orele din nimic.
O zi bună!
Uita-te ce i-am scris lui Dare2Dream si mai adaug ceva. Este prieten cu o fata pe care o cunosc de la voley si chiar acum cateva zile m-am intalnit cu ea. Au si o poza impreuna. Nu e ciudat tipu'!
anonim_4396 întreabă: