Buna.Si eu am vaut aceasta problema de curand. Spune-i ca vrei sa fii responsabila si ca trebuie sa te inveti sa faci anumite chestii singura, spune-i ca nu are de ce sa isi faca griji ca stii sa ai grija de tine, spune-i ca o intelegi ( asta mereu functioneaza ) ca e ingrijorata da chiar nu are de ce, spune-i ca mergi intr-un loc sigur si ca o vei suna in fiecare zii.Succes.Funda?
Dar in weekend ma voi intoarce acasa, :3 deci nu va fi o problema... dar, nu stiu cum s-o conving cat mai repede ca dupa ce termin clasa a 9-a sa pot ajunge acolo.
Mama iti va purta de grija si cand vei avea 30-40 ani. E foarte greu sa o convingi, indiferent ce ai spune dansa tot se va gandi la pericolele la care te expui traind singura. O solutie ar fi sa dai dovada de foarte multa responsabilitate, sa o asiguri ca ai cunostinta despre potentialele pericole care te pot pandi la tot pasul mai cu seama fiindca esti fata si mai mult sa dai dovada despre faptul ca stii sa iti porti singura de grija, sa te feresti de ele.
Vreau sa fac un liceu de matematica-informatica bun. Iar la liceul la care sunt eu acum nu pot, pentru ca aici profesorii nu ma invata cum vreau, iar la constanta nu sunt licee asa buna cum imi doresc eu...