| Vlad_1383 a întrebat:

Buna TPU:3 Azi cand am iesit dupa ore cam dupa 5 min cam asa eram inca in uniforma si ne indreptam spre casa. Si ne venisera o idee la uni sa il udam pe un baiat care e ff enervant si e nou si nu stie cum sa se adapteze si se ia de uni ca sa-l bage in seama altii si sa da mare si comenteaza angry si am zis sa il udam mie sincer imi venea sa-l bat da am zis mai bine nu ca mie mila de el. Si din aia mai multi am mai ramat eu si cu 1 baiat sa-l udam si pana la urma ala a cedat si am zis "Hai ma!" si dupa el a vazut si parca astepta se uita la noi noi aveam sticlele. Si am zis hai 3 2 1 si l-am udat. Si s-a suparat (Logik ) si s-a dus la directoare (chipurile) a mers la scoala ca eram inca aproape si am vb acasa cu un coleg si a zis c aa vb cu gardianu ca o sa ia in considerare si ei i-au zis ca nu eram in timpu orei sau in incinta scolii si gardianu a zis ca oricum suntemm elevi. Mmm din cate stiu eu daca nu suntem in tp orelor de curs sau in incinta scolii si ne udam, batem, etc. nu se intampla nimic da pe mine s-ar putea sa ma certe directoarea si dirigu ca na eu sunt si cel mai inalt si cu vocea cea mai groasa si "sar in ochi" sa zic asa si na de fiecare data cand ma joc sau ceva spre ex m-am batut odata cu cornurile si ne batuseram mult mai multi si a venit directoarea si dirigu si a zic drg: Ce s-a intamplat aici? si directoarea a zis doar de mine da de fiecare data cand se inapla ceva se uita mai intai la mine si are tendinta sa se iei de mine. Intrebarea mea este e adevarata faza cu ce a zis gardianu ca nu cont? Si de direct? eu zic ca-i cam tacanita silly :X Funda + Multeee voturi

Răspuns Câştigător
| Lavazza_5427 a răspuns:

Din moment ce iesi pe poarta scolii, nimeni nu iti mai poate face nimic, ...nu e nici o diferenta daca te bati in parc sau te bati in fata scolii, dar stiu tipul ala de directoare tacanita si disperata care nu prea gandeste ceea ce face. Normal poti comenta pentru ca in cazul asta ai dreptate...o sa ajunga sa se contrazica singura, dar na, ai grijawinking si bafta

1 răspuns:
| Viviannnnnna a răspuns:

=| logic! daca esti in afara scolii nu se pune! Doamne