anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună TPU :333
recent mi-am luat o șapcă, asta e : http://photo1.ask.fm/......0479_n.jpg și vreau să vă întreb 2 lucruri :33
1. Ce părere aveți despre ea?
2.Stickeru ăla pe care scrie 9-fifty trebuie dat jos sau să îl las? :) Vreau răspunsuri de la cei care au deja așa șapca și dacă au dat-o jos sau nu;) Fundă +voturi +etc.:)))) + la asta scuzați categoria

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Poti sa-l dai jos sau nu, dupa capriciul tau ramane alegerea, mie imi plac literele si partea protectoare de ochi verde, dar negrul nu-i sta bine pentru ca vara o sa te incalzeasca la cap destul. Nu uita sa indoi sapca - se vede urat daca o porti dreapta.

| EllaCikka a răspuns (pentru mgtow):

Mno nu prea laughing) Dacă o luam verde toată nu avea să fie așa, da dacă dau jos aia rămîne semn? BTW Mersi de părere! ^^

| mgtow a răspuns (pentru EllaCikka):

Nu ramane semn, eu am 2 sepci una de coca cola si alta de la o firma de tractari masini/camioane. Am bagat-o la spalat si s-a cam indoit putin partea de la cap nu cea de la ochi asa ca sapca nu o speli niciodata la masina doar daca o lasi in apa cu putin detergent apoi o pui la uscat.

| EllaCikka a răspuns (pentru mgtow):

Păi da nici nu m-am gîndit să o spăl la mașină că e gata cu ea laughing) Îți dau fundăă :3

3 răspunsuri: