| KatyKat a întrebat:

Bună TPU, ați încercat vreodată să fumați sau să luați droguri? Deci întrebarea mea este pentru adolescenți, mai special pentru fete, dar și băieții au dreptul să răspundă big grin eu fiind fată nu am încercat și nici nu am de gând s-o fac, dar vreau foarte tare fiindcă vreau să-mi trăiesc viața așa cum vreau eu, deci chiar doresc la nebunie să încerc, mereu mi-am rugat prietenul să încercăm odată măcar să fumez, el fiind grijuliu nu mi-a dat voie, dar nici părinții nu îmi dau voie, știu că au dreptate și îi iubesc pentru asta, dar vreau să încerc sau măcar să vă întreb pe voi, dragii mei, cum este să faci asta? Primești o plăcere? Doamne ce tare vreau să iau droguri, dar NU O VOI FACE, dar vreau.Mă înțelege oare cineva... :/

Răspuns Câştigător
| blueheart a răspuns:

Hei! Eu am fumat si m-am lasat pentru ca o faceam doar cand eram suparata,o faceam din obisnuinta nu pentru ca simteam ceva.
In privinta drogurilor nu as incerca niciodata asa ceva, nu mi-am dorit asta vreodata. In schimb am avut un prieten care a zis ca doar "incearca" ca sa vada cum se simte si a devenit dependent, s-a schimbat, i-a schimat si pe cei din jurul lui. A inteles prea tarziu ce efect au avut asupra lui. Acum e bine, dar dupa ani multi de spitalizare si dupa ce si-a pierdut aproape toti prietenii.
Placere gasesti in lucruri simple si frumoase, nu in droguri. Ce poti sa simti atunci daca nu mai esti tu?

7 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Fi fata desteapta si nu incerca sa fumezi ca in afara de dependenta si ca iti afumi plamanii nu castigi nimic, eu fumez de aproape 15 ani si tot asa m-am apucat dintr-o prostie

| BoOoMbOnik a răspuns:

Drogurile te fac sa fi fericita adica ai o stare asa de vis parca esti in alta lume. e ca si cum ai fi beat vorbesti mult.prost si fara rost, nu stii ce e cu tine. iar tigarile sunt pur si simplu nefolositoare.cand tragi dintr-o tigare iei fum si apoi il dai afara, are gust si miros de fum, iar cand incerci prima oara te ineci si nu mai poti sa respiri. te sfatuiesc sa nu incerci. funda? mersi

| KristalPop a răspuns:

De fumat fumez de vreo 4 ani, de drogat am încercat o singură dată cu Fenciclidina sau PCP şi n-a avut cine ştie ce efect.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei! Am incercat sa fumez, nu e placut sa stii. Iar droguri nu vreau sa incerc. Iti inteleg "placerea", e un fel de mar interzis. Nu iti recomand sa faci din cele doua o obisnuinta, asta distruge fiinta in timp.

| bassmusic a răspuns:

Nu am incercat niciodata sa fac asa ceva. In primul rand ma gandesc la sanatatea mea( nu am chef sa mor dintr-o prostie), apoi pot pune in pericol si vietiile altor persoane. Deci NU INCERCATI ASA CEVA. Bafta

| ghtm a răspuns:

SAlut. Eu nu am incercat sa fumez, nici nu vreau, dar din cite am inteles, la inceput nicotina are un efect excitant asupra sistemului nervos, inlatura oboseala, insa toate sunt de scurta durata, si pentru a prelungi aceasta stare de oboseala, fumatorul aprinde urmatoarea tigara, intoxicind si mai mult organismul.

| treiLEI a răspuns:

Nu am incercat niciodata si nici nu vreau sa-o fac, dar am avut aceasta dorinta pentru a parea oarecum cool. Oricum nu am incercat si te sfatuiesc ca nici tu sa n-o faci...