Eu nu am simtit niciodata ca mi-e dor de colegii din generala pentru ca am pastrat legatura cu cei cu care m-am inteles bine. Liceul s-ar putea sa fie sau s-ar putea sa nu fie cei mai frumosi ani de scoala, asta depinde de tine si de cum de adaptezi. Nu are de ce sa-ti fie frica, faptul ca schimbi toti profesorii si colegii e de fapt o parte buna. Referitor la profesori, incearca sa faci impresie buna din prima pentru ca asta o sa te ajute in toti ce 4 ani. Majoritatea profesorilor sunt foarte atenti la primii pasi pe care ii faci, daca te afirmi vei avea aliati importanti pe tot parcursul liceului. Referitor la colegii noi, e un lucru extraordinar sa legi prietenii noi si sa ai ocazia sa nu repeti greseli pe care probabil le-ai facut in scoala generala si care te-au indepartat de unii dintre ei.
Bafta!
Salut. E normal sa ai emotii daca vei fii sau nu acceptat. Si da, anii de liceu sunt cei mai frumosi ani din viata. Cat despre dorul de generala, nu-ti face griji. O sa treaca imediat ce iti faci noi prieteni la liceu. Gandeste pozitiv. Numai bine!
In liceu cunosti multe persoane diferite, ai sansa sa iti creezi perieteni pe viata, e total altfel fata de generala in bine
dupa primul an o sa vezi ca am dreptate, primul an o sa fie mai greu pana faci cunostiinta cu noii tai colegi dar dupa sa vezi ce distractie o sa fie
Cred că am fost singura fată din clasă care nu a plâns la sfârşitul clasei a8-a. Sincer, abia aşteptam să scap de toţi şi toate. La liceu e mult mai ok. Fii tu, nu te băga aiurea în seamă, dar nu fii nici retras. Cam asta e. Gândeşte-te că şi colegii tăi sunt exact în aceeaşi situaţie ca tine, nu trebuie să ai emoţii sau aşa.
anonim_4396 întreabă:
croissant întreabă: