Esti prea casual (prea obisnuit) ti-as indica o rochie sau o bluza mai eleganta asortata la o fusta. E un eveniment unde se cere o tinuta mai eleganta.
Voi ati crezut ca sunt fata ) am zis mai mult pentru fete ca ma gandeam ca stiti mai mult cum poate o fata sa poarte acei adidasi )
E bine sa fi imbracata lejer, deoarece in haine "formael" sa spun asa o sa te simti incomod. (am patit si eu )
Acum depinde de gusturile fiecaruia.Si la mine urmeaza sa am banchet (clasa a 8-a).Eu am decis ca ar fi frumos sa ma imbrac in ceva elegant.De ex:O rochie cu bretele scurta un pantof cu toc nu prea inalt si o poseta.Tu zici ca vrei in adidasi.Suna bine dar ce zici la perechea de blugi sa adaugi niste sandale cu un toc de 5 sau ceva de genul(cat sa nu te incomodeze)? Un maieu cu paiete sau ceva de genul si eu spun ca totul este ok.Asta e doar un sfat.Cum am zis.Fiecare cu gusturile lui.
Nu sunt fata ( am spus mai mult pentru fete deoarece ma gandeam ca stiti mai bine cum sa poarte o fata acei adidasi ))
KinekT întreabă: