| Predat0r a întrebat:

Aceasta intrebare este mai mult pentru fete (dar si pentru baietii priceputi) . Peste 2 saptamani voi face banchetul ( clasa a 8-a ) si vreau sa stiu ce parere aveti despre cum sa ma imbrac.
Am adidasi albi http://www.okazii.ro/catalog/111565924/adidasi-stan-smit h-model-inedit.html si as vrea sa-i asortez cu niste blugi negri si o camasa alba / albastra in carouri si pe de dejos de camasa un tricou alb ( simplu ). Ce parere aveti ? Daca aveti o idee mai buna puteti sa o spuneti. ( chiar va rog :D )

5 răspunsuri:
| ButterflyGy a răspuns:

Esti prea casual (prea obisnuit) ti-as indica o rochie sau o bluza mai eleganta asortata la o fusta. E un eveniment unde se cere o tinuta mai eleganta.

| Predat0r explică:

Voi ati crezut ca sunt fata laughing) am zis mai mult pentru fete ca ma gandeam ca stiti mai mult laughing cum poate o fata sa poarte acei adidasi laughing)

| celnikar a răspuns:

E bine sa fi imbracata lejer, deoarece in haine "formael" sa spun asa o sa te simti incomod. (am patit si eu laughing )

| lorykiss9710 a răspuns:

Acum depinde de gusturile fiecaruia.Si la mine urmeaza sa am banchet (clasa a 8-a).Eu am decis ca ar fi frumos sa ma imbrac in ceva elegant.De ex:O rochie cu bretele scurta un pantof cu toc nu prea inalt si o poseta.Tu zici ca vrei in adidasi.Suna bine dar ce zici la perechea de blugi sa adaugi niste sandale cu un toc de 5 sau ceva de genul(cat sa nu te incomodeze)? Un maieu cu paiete sau ceva de genul si eu spun ca totul este ok.Asta e doar un sfat.Cum am zis.Fiecare cu gusturile lui.

| Predat0r explică (pentru lorykiss9710):

Nu sunt fata laughing ( am spus mai mult pentru fete deoarece ma gandeam ca stiti mai bine laughing cum sa poarte o fata acei adidasi laughing))