| Criss1105 a întrebat:

Acum 1 saptamana m`am certat cu prietenul meu dintr`un motiv aproape banal. Trebuia sa ne intalnim marti la ora 19 in fata blocului meu insa cu jumatate de ora inainte m`a sunat un verisor sa ne intalnim ca nu ne mai vazusem de mai bine de 3 luni. M`am intalnit cu verisorul meu, ne-am plimbat si la un moment dat imi spune: "-E o persoana in fata noastra cu care m`am certat acum ceva timp si nu am chef sa ma intalnesc cu ea! Hai pe partea cealalta." Am schimbat directia pe langa un magazin si m`a oprit crezand ca persoana va trece fara sa il remarce. In momentul ala a vazut ca am o arsura pe fata si s`a apropiat mai mult sa vada ce am patit. Eu insa nu stiam ca persoana cu care se certa`se el era prietenul meu si el tocmai ma vazuse si trecuse pe langa noi. In fine. Ma sunat si mi-a spus ca nu mai vine. Nu imi da mai multe explicatii si inchide. L`am rugat pe verisorul meu sa ma duca pana in fata blocului ca deja se intuneca`se afara. Am mai stat vreo 2 minute de vorba si pe urma apare prietenul meu. Se saluta nu stiu ce, le fac cunostinta si imi spune: "-Da. Verisorul cu care te saruti!". Am ramas putin blocata pentru ca nu stiam despre ce vorbeste si a zis ca nu mai are ce discuta cu mine ca totul s`a terminat intre noi si a plecat. Am incercat sa il opresc, sa ii explic ce se intamplase, ca nu il vazusem si ca nu stiam ca el era tipul cu care nu vroia varul meu sa se intalneasca, da` in zadar. Acum nu imi mai vorbeste, nu ma mai priveste cand ne intalnim pe coridorul liceului, :

3 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Salut! Trebuie sa ii mai explici odata ca nu a fost vina ta, ca ai fost persoana nepotrivita la momentul nepotrivit si in locul nepotrivit.Cheama-l si pe verisorul tau dar si pe prietenele tale cele mai bune si convingeti-l cumva ca nu ai face asa ceva niciodata si ca s-a intamplat fara vina ta.Bafta! :* >big grin

| Criss1105 explică:

Am incercat sa ii explic de vreo 5-6 ori.Tot pe a lui o tine.

| deea_3488 a răspuns:

Mai explica'i o datahappy nu intelege el are de pierdut `! saw explica-i de mai multe ori, incearca sa il convingi, daca vezi ca nu intelege fi indiferenta cu eltongue ca vine el inapoi la tinehappy asta daca te iubestehappydaca nu. e lumea plina de baietitongue
te puuuup:*baftahappy