| PyScHoTeLRoOz a întrebat:

Buna TPU acum 2. ore au 1.am ascultat la primaa t. v la stiri.despre sf lumii m-am speriat foarte tare.deoarece. imi iubesc viata...si unii din noi.chiar merita sa traiasca.si aia raii.merita sa traiasca.pentru ca si ei sunt oameni.toti suntem sa cum cuntem noi.rai.straight face mie imi este frica de moarte.va rog ajutati-ma.sa scap de aceasta teama... daca vine sfarstiul lumi. ce ma faccrying? imi este foarte foarte frica.va rog.ajutati-ma.va rog enorm de mult. App si inca o intrebare]]]] ce semnifica Maica Domnului in vis? ca am visato acum cateva noptihappy ca ma lua in brate si imi zicea ca mereu o sa fie cineva care sa ma ajute.va rog din suflet ajutati-ma.cu faza cu sfarsitul lumii voi ce credeticrying?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Poate ai auzit acest raspuns de mii de ori,insa daca ne luam dupa Biblie nici Iisus nu stie cand va veni sfarsitul, ci doar Dumnezeu.
Si de ce sa iti fie frica de moarte? Uite si o replica:
"-To the well-organized mind, death is but the next great adventure."
(Albus Dumbledore, Harry Potter and the Sorcerer’s Stone)
~All Rights Reserved to J.K. Rowling~
Iti iubesti viata? Hmm...viata exista dupa moarte(daca ne luam din nou dupa Biblie). Iti iubesti existenta pe pamant ca om,care nu poate trece prin pereti.laughing Fiindca existenta sub o altfel de forma este plina de posibilitati. Nu ar trebui sa-ti fie frica de moarte. Asta este doar "o noua aventura". happy
Cat despre vis,uite ce am gasit:
FECIOARA MARIA-Chipul Fecioarei Maria din tablouri, icoane, sau aparitia ei-prevestesc un eveniment extraordinar de fericit in viata ta. Este un vis profetic. Evenimentul va avea loc in maxim 6 luni.

1 răspuns:
| BaiatulDePeTPU a răspuns:

Cum poţi să îi crezi pe cei de la televizor care spun că va veni sfârşitul lumii? Când vă va veni mintea la cap ca să nu mai credeţi asemenea rahaturi? Iar cât despre visul tău, eu nu cred că are vreo semnificaţie sau cel puţin pentru mine care nu cred în asemenea zeităţi nu are.