Din pacate, daca nu ai la cine sa stai nu prea ai multe optiuni. Poti incerca sa limitezi certurile cu ea, evitand sa faci chestiile care o enerveaza si treptat, incearca sa iti gasesti ceva de lucru pentru a capata niste independenta financiara. Stiu ca esti la liceu si iti va fi greu sa gasesti un contract stabil, insa iti poti cauta ceva pe termen limitat, precum promotiile la alimente sau la alte lucruri.
Tata nu ai? pentru ca ar trebui sa vorbesti cu el sa-i spui ca are momente de nebunie si ca era sa te omoare. E o chestie nasoala rau de tot iar maica-ta trebuie consultata de un psiholog dupa de un psihiatru. Daca anunti organele statului poate fi bine poate sa fie si rau daca ei vor decide sa nu te mai lase in grija ei
si sa cresti in mizeria caminului cu tot felul de copii normali sau ciudati. Discuta cu cineva din familie pentru ca pe maica-ta o supara adevarul mintea ei e dusa cu pluta cred ca se drogheaza
Aia nu se numeste mama, ci monstru. Se vede la cat de tare nu te iubeste ca pe o fica si te bate. Eu in locul tau as pleca de acasa si m-as duce cat mai repede la bunica... Ai grija si incearca sa te feresti de mama ta, sau spune-i tatei ca te bate maica ta fara niciun motiv
Asa patesc si eu dar ai mei au divortat si tata nu vrea sa vorbeasca cu mine sau sa ma vada si acum stau cu mama si bunicii... Eu ce as putea face?
Si eu trec prin asta... Prietenii imi zic sa sun la politie sau la protectia copilului ca ma vor lua ei de acolo (parintii lor), dar eu nu vreau sa renunt la familia mea chiar daca ma bate si uita mereu de mine, ii iubesc asa cum sunt, dar as vrea sa nu se mai comporte asa...
Și cum faci să limitezi cearta?
Ma incui in baie si stau acolo pana ii trece
Bună idee ai wc la dispoziție
bibubibucilescutascescu întreabă: