anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

acum 2 saptamani am cunoscut un baiat si am inceput sa ies afara cu el, si in a 3-a seara cand am iesit cu el m-a sarutat si l-am intrebat ce inseamna asta si nu mi-a spus, mi-e rusine sa-l intreb iar si de fiecare data cand ne intalnim ma saruta. imi puteti spune voi? big grin a, si a intrebat-o pe mama lui ce parerea are despre mine laughing ajutati-ma va rog :*

Răspuns Câştigător
| positivity a răspuns:

Cred că te simpatizează.
Îi place de tine, şi nu are curaj să o spună. Când vă mai întâlniţi, uită-te în ochii lui şi întreabă-l ceva de genul ăsta: "Simţi ceva pentru mine?".

| Criina5 a răspuns (pentru positivity):

Mi-a zis ca ii sunt draga si ca ii e dor de mine cand nu ma vede, si nah. is cam rusinoasa de felul meu straight face

6 răspunsuri:
| missoriginal a răspuns:

Eee...daca te-a sarutat si a intrebat`o pe mama lui ce parere are despre tine... daca asta nu e dragoste sa`mi spui tu :-P

| Criina5 a răspuns (pentru missoriginal):

Pai cam asa cred si eu, plus ca la mama lui ma duc la pensat si din astea, ma inteleg foarte bine cu ea, si imi cam place de baiat :d

| Fan7a a răspuns:

Te iubeste, nu-ti dai seama?

| Deeennnnnnniiiiiiissssssssaaaaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Dacă te sărută nu înseamă neapărat că te iubeşte! Nu trebuie să iţi fie ruşine şi mai întreabă-l şi zi să iţi dea un răspuns sincer. Poate vrea să fiţi impreună.

| Pukyx a răspuns:

Pai daca te saruta inseamna ca sunteti impreuna(asa zic eu)dar il poti intreba, nu pierzi nimic.happy