| FluturashZburator a întrebat:

BUNA TPU! Acum 2 saptamani m-am despartit de un baiat (cu care am stat timp de aproximativ 2 saptamani si ceva). Eu de obicei pun sentimentestraight face. Si inca nu am trecut peste momentul despartirii. Stau ce stau si imi vine sa plang gandindu'ma la el. Vreun sfat? :* Multumesc!

4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Suferi după o relație de numai două săptămâni și ceva?
După una de 2 ani, ce faci? Te spânzuri?
Pe viitor nu te mai implica emoțional, imediat!
Pa, pa.

| mona a răspuns:

Dupa numai doua saptamani chiar nu stiu ce sentimente poti avea pentru el dar sa zicem ca ai..ati fost impreuna, relatia nu a mers si v-ati despartit asa ca nu are rost sa plangi si sa te mai gandesti la el, uita-l, fa-ti alt prieten care va sti sa te aprecieze mai mult

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Să plângi pentru un băiat?
Vai da slabă mai eşti!
Treci peste, nu se gată lumea acum, nu-i singurul băiat din tată lumea asta, mai sunt şi alţii, ai grijă cu cine alegi să stai a doua oară şi nu mai implica atât emoţional.
Te pup!

| HwaEunHee24 a răspuns:

Singurul lucru are il poti face e sa vorbesti cu el, sa ii spui clar lucrurile. In functie de raspunsul lui vei afla ce e de facut. Daca te refuza, nu are loc sa insisti, nu cred ca vrei sa stea cu tine din mila. Nu te mai gandi la el, si nu il lua pe "nu pot" in brate. POTI! Da-l naibii, e clar din ce scrii ca esti la o varsta in care relatiile sunt insabile. Vei mai avea impresia a iubesti de N mii de ori pana vei intalni persoana potrivita, ai incredere in tine si indiferent de ce ar fi nu te ruga de el. Mai mult il vei indeparta cu asta... daca simte ca detine controlul, se va juca mult si bine cu tine :*