| Denn09 a întrebat:

Bună TPU, acum 3 ani am inceput sa fiu prieten cu un coleg de la mine din clasa, timpul a trecut și noi am devenit prieteni buni, până în punctul în care în ultimele două luni tot caută să se certe cu mine din orice nimicuri, spre exemplu m-a chemat în oraș, eu l-am refuzat pentru că aveam treabă și el a început să îmi trimită mesaje cum că de azi nu mai suntem prieteni, ca l-am tradat, a început să folosească cuvinte urâte, că vorbește el cu alți prieteni de-ai lui sa vina sa mă bată etc. Totuși până acum 2 luni eram prieteni buni dar brusc începe să se distanțeze, ne-am apoi ne-am împăcat acum 2 luni și acum a început iar, ar fi bine să închei orice legătură cu el sau să trec cu vederea această "scăpare"?

Răspuns Câştigător
| 1onur a răspuns:

Cine știe ce hienă era și tea vândut pentru atenția validarea altora stai liniștit nai pierdut nimic așa "prietenii" să nu-ți faci te vor vinde pentru ori cine...

| Denn09 explică (pentru 1onur):

El de când are un alt prieten bun tot mă înghiontește, am zis că poate sunt eu sceptic dar oricum cică i-a zis respectivului sa mă caute etc.

| 1onur a răspuns (pentru Denn09):

Fă-ți prietenii Adevărați nu prietenii care se uita la iubita ta....sau la buzunarul tău ăla are potențial de trădător tear lăsa orice necaz tear vinde la orice numai să se afle în partea care are de câștigat "prietenul" tău nu avea de aface cu așa "prietenii"...

3 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Da-i viteza, nu ai pierdut nimic.