| Byb2001 a întrebat:

Buna TPU, acum 3 saptamani mi-au aparut 3 zgarieturi, linii rosii pe mana, eu am crezut ca poate m-a zgariat pisicul ca eram la altcineva acasa si avea un pisic, dar acum cand sunt la mine acasa si n-am pisic m-am trezit de dimineata cu 3 zgarieturi pe mana dreapta si mari tot linii si n-au coaja sunt doar rosii si unghiile nu poate sa zgarie asa in linii si rosu si stiu sigur ca nu m-am scarpinat si nu m-am zgariat, dar de ce imi apar singure? Si ce sa fac ca sa nu mai imi apara?

Răspuns Câştigător
| UnchiulRamiz a răspuns:

Ce demoni visati ma? laughing Nu cred in asa ceva. Ai grija Bibi ca urmeaza violul demonic laughing) E ceva problema medicala sau te-ai zgariat si nu ti-ai dat seama.

| Byb2001 explică (pentru UnchiulRamiz):

Mda o sa imi cumpar manusi chiurgicale ca nu vreau sa imi tai unghiile happy

| UnchiulRamiz a răspuns (pentru Byb2001):

Te-ai intors acasa? Cu scoala de soferi cum mai merge? Si eu m-am trezit cu ceva zgarieturi pe spate mai demult, probabil m-am frecat undeva si nu am bagat de seama.

Da m-am intors acasa de o saptamana scoala de soferi pe 26 august ca sa fie cu 3 luni inainte de 18 ani

Dar e cam ciudat cu zgarieturile adica nu prea cred ca mergea sa ma zgari noaptea in somn cu unghiile si nu cred ca asa mult adica 3 lini de zgarieturi, si am mai avut unghi si n am mai patit asa, dar o sa imi iau manusi sa vad daca mai apar

| bmw214562 a răspuns (pentru UnchiulRamiz):

Da la mine ce sa mai zic am tot la fel 3 lini asa pe spate neneie ce unghi ce zgarieturi si nici nu am pisica sau din astea stau la bloc nu stiu dar le am de mult si nu se duc

8 răspunsuri:
| Catrice a răspuns:

Or fi vergeturi cine știe...

| IubescRomânia a răspuns:

E posibil să fie vreun demon. Chemați repede preotul să sfințească casa!

| userjune90 a răspuns:

Ori vergeturi ori...cum a zis și IubescRomânia...