Nu e deloc ok ce se intampla. Neaparat mergi la politie cu numarul si povesteste ce se intampla. Da, se pot localiza detinatorii dupa numar, asta daca nu e masina furata sau altceva
Nu stiu daca sunt mafioti, daca erau ''mafioti'', actionau in tacere si te luau de pe strada. Parerea mea este asta : este vreun obsedat caruia i-ai picat cu tronc, poate pentru el arati perfect si s-a ''indragostit'', dar nu cred ca este mafiot, dar daca ma insel eu si poate sa fie vreun marlan de genul ala, du-te si fa-i o plangere, sau macar o sesizare sa-i verifice politia tot ce trebuie. Iti dai seama daca e mafiot sau ceva de genul daca ii vede politia dosarul si te anunta. Daca ti-e frica, du-te la politie!
Cel mai bine e treaba cu poliția, dacă ai putea să obți și o poză fără să fi observată ar fi și mai bine.
Dar după cum bine știm brațul lung al legii ne ajută mereu ar fi bine să vorbești și cu părinții tăi.
În ceea ce privește protecția personală există spray-uri speciale și sau aparate cu electroșocuri.
Evită să ajungi singură mai ales noaptea și ai grijă pe viitor.
Numai bine
Ai putea incerca sa ii denunti la politie. Si sa nu mai iesi singura din casa.