| LostFromReality a întrebat:

acum aproape un an m-am certat cu cel mai bun prieten inainte sa ne certam am incercat sa trecem peste relatia de prietenie si am incercat sa fim mai mult de atat, dar colegul lui de camera (iubitul meu actual) mi-a spus ca el doar vrea sa se foloeasca de mine asa ca inainte sa se ajunga la asta am oprit orice fel de relatie, a fost nervos si a plecat din oras a renuntat la facultate la job si a disparut am vorbit cateva zile la telefon si mi-a spus ca "Daca tu ai vrut sa dispar din viata ta am disparut " dupa care nu am mai auzit nimic de el.
Acum doua zile cand mergeam in parc cu iubitul meu si l-am vazut pe el, parea putin schimbat dar sunt sigura ca erea el, dar cand iubitul meu l-a vazut sa comportat ciudat m-a strans de mana tare si ne-am indepartat de el cu viteza, parea speriat foarte speriat si nu stiu de ce, el (fostul) mi-a promis ca nu il va rani atata timp cat el (iubitul )nu ma ranit pe mine sau sa afle ca el e devina pentru ce s-a intamplat intre noi si, il cred nu e genul care sa isi incalce promisiunile.
Acum iubitul meu refuza sa mai mergem in parcul acela sau in locurile noastre obisnuite si se comporta ciudat, a devenit si putin agresiv, ma tot intreaba daca am vorbit cu el si imi verifica telefonul.
Ce credeti ca se intampla intre ei? sunt speriata si nu mai stiu daca ceea ce mi-a spus a fost adevarat sau nu.
Iubitul meu nu avea nici un motiv sa ma minta.
Dar nici el nu e genul care sa se foloseasca de fete, toti cunoscuti lui spun ca nu ar face asta niciodata.

1 răspuns:
| Zabbyel a răspuns:

Iubitul tau actual, este/ a devenit gelos. nu este speriat ci doar nu vrea sa te piarda... iubitul tau poate considera ca mai ai ceva sentimente pentru fostul lui coleghappy De obicei cel cu minciuna este cel ce baga raca intre oameni(iubitul tau actual este mincinosul)
fa-ti o relatie cu cel care a iesit din viata ta, e cu mult peste actualul tau iubit... cu alta idee actualul tau iubit este in intrigant(si nu vei avea o viata usoara langa el, daca continui relatia, va casatoriti o sa te bata zilnic)
Gelozia este o boala incurabila/instabila.