Buna,
1. Sa nu mai spargi niciodata herpesul ca nu este cos + ca ramane acel virus tot timpul in organism si oricand se mai poate manifesta.
2. Metoda traditionala de trecere rapida este pasta de dinti mentolata, dai pe el si se usuca in doua zile.
3. Prietena ta probabil a avut cos ceea ce este o cu totul alta problema herpesul nu se sparge ca este ca o bubita
Nu l-a spart ca pe un cos...si a luat un ac l-a bagat in spirt, l-a spart dupa care a tamponat cu spirt..cat despre virus am auzit ca este ca o boala care nu poate fi tratata si raman in corp toata viata
Ai auzit si bine asta, dar totodata depinde de slabiciunile organismului si Pasta de Dinti are efect garantat;
Multumesc pentru raspuns! Chiar o sa incerc cu pasta de dinti
Sunt de acord cu tine ca nu l-a spart ca pe un cos, dar este ca o bubita, deci daca " spargi " o bubita ramane rana si mai rau faci
Buna! nu eu iti spun sa nu il spargi! am avut si eu unul acum 1 luna cred:X eu te sfatuiesc sa mergi la farmacie sa intrebi, sau atunci cand stai in casa da ti cu o cantitate mai mare de crema pe el si lasa sa intre in ''el''! si la ziua ta il poti acoperi cu fond de ten Bafta si la multi ani
Multumesc foreverinmyheart! :*:*
Npc:X