anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum aproximativ jumatate de an mi-am cumparat o pereche de adidasi LaCoste de piele alba. Problema e ca am iesit de cateva ori cu bicicleta cu ei si i-am cam agatat de asfalt de 2 ori...i-am zgariat putin in bot si gen, dupa m-am gandit sa dau cu pila putin ca sa iau vopseaua ca sa nu se mai vadă urat. Bineinteles ca s-a dezlipit putin talpa dar am lipit-o inapoi cu prenandez. In fine. Si gen acum pielea "intacta" e alba si pielea "slefuita" e putin mai mata si crem. Am curatat, dat cu crema si gen acolo unde e șlefuit e o diferenta de nuanta, fiind mai deschisa. Ma gandeam asa...cum as putea sa fac sa fie intacti? Gen sa le fac ceva sau sa dau cu o substanță sau ce sa le fac? Va rog dati-mi si mie o parere. Nu spuneti sa-mi iau alții sau asa..am mai multe perechi dar acesta imi place ca e mai usor de intretinut si asa mai departe

Răspuns Câştigător
| Sonia822 a răspuns:

E mai interesant asa, zgariat. Acum vreo 2 ani gaseai gata zgariati, la vanzare. Si acum vreo 5 ani gata grapati. Si erau f misto. Anul trecut am vazut la 4F asa. Darerau destul de scumpi, peste 600 ron, nu mai stiu cat peste 600

| adrianjk a răspuns (pentru Sonia822):

I am slefuit putin in bot cu pila de unghii deja. Acum trebuie sa aplic ceva pe deasupra o vopsea sau nu stiu.

1 răspuns: