| Spuse_Peste_Cuvintele_1997 a întrebat:

Acum cand scriu eu plang pentru ca m-am certat cu prietena mea cea mai buna pe FaceBook.Ea s-a suparat pe mine din cauza ca o mint sau ceva de genul.Dar si eu am incercat sa ii spun sa mai stea si cu mine pentru ca ea sta numai cu doua fetesi rareori pe la scoala cand vorbeste cu mine mai mult isi bate joc :Imi trage suturi ma face proasta si dupa aceea zice ca era o gluma.
Uite o particica mica din convorbire:
Ea: Ai mintit de atatea ori incat te ineci in ele de acum sa nu mai ai vreo vorba cu mine.
Eu:Cu ce am mintit maria? Asa crezi tu
Eu te sun,ok?
Am incercat mereu sa iti spun adevarul despre toti si toate si pe cine as vrea sa sarut de la a la z intamplari zi-mi ce minciuni ti-am zis.
Nu am mintit cu nimic,eu m-as arunca si in foc pentru tine mi-as sacrifica viata si te iubesc ca pe o sora,si faptul ca imi spui ca te-am mintit doare aici la corason!
Ma mai auzi? te-am invitat pe la mine,ne-am distrat cu apa si am fost sincera cu tine
:'(
de ce nu mai zici nimic?
eu chiar plang, pentru ca dupa cate am incercat sa fac pentru tine tu zici ca te mint!
ok te sun.
Si dupa aceea nu a mai raspuns.

Răspuns Câştigător
| PtcNymphee a răspuns:

Si eu m.am certat cu prietena mea cea mai buna si stiu cum este ..Las.o cateva zile, va ve.ti impaca sigur. Cel putin, la mine asa a mers..Si noi doua ne.am certat din cauza unui baiat.Dar prietenia noastra a fost mai presus de orice! Bafta, nu mai plange! :*

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum adica e prietena ta cea mai buna, daca nu vorbeste cu tine sau isi bate joc de tine la scoala?
Daca tu crezi ca merita sa plangi pentru asa o 'prietenie' e problema ta.
In locul tau nici nu as mai baga in seama asa o persoana, nu inca sa zic ca e prietena mea cea mai buna si sa plang ca m-am certat cu ea.

| Adelinaaaaaaa a răspuns:

Si cu ceai vrea sa te ajut. Pana la urma?