Amaintesteti ca el nu a murit,si ca poate va trai si daca n va mai trai amintestetii clipele bune chiar de nu mai sunt i el sigur vrea ca tu sa ajungi departe in viata sa fi puternica(sentimental), te rog nu mai plange, fa-o pentru bunicul tau fiindca si mie mi s-a intamplat acum 1 an si te inteleg.
Gandeste-te ca bunicul tau n-ar fi vrut sa te vada asa, iar daca va muri, cel putin nu va mai suferi atat, cred ca bunicul tau e in coma. iti dai seama ce se chinuieste, cat de mult il apasa bolile, iar el nu poate sa va zica unde il doare, daca moare trebiue sa il lasi, sa te gandesti ca i-ai curmat chinul. pentru suferinta ta, roaga-te la Dumnezeu, am avut un caz asemanator si m-am rugat sa-mi dea o clipa de liniste caci plangeam in continuu, si mi-a ascultat ruga iar o liniste divina pusese stapanire pe sufletul meu. Imi pare rau! Condoleante, daca se va intampla...
Imi pare foarte rau.Sincer nu prea stiu cum e sa iti pierzi bunicul pentru ca eu l-am pirdut cand eram foarte mica.Dar sa stii ca viata isi continua cursul. Roaga-te! Acesta e singurul sfat bun. Ai sa vezi ca daca te vei ruga, vei simti o legatura puternica cu Dumnezeu si vei trece mai usor peste tot.Sau gandeste-te ca pleaca intr-o lume mult mai buna si ca o sa scape de boli si de suferinta. Aminteste-ti ca ai parintii si bunica alturi.Nu dispera. Repet nu sunt in masura sa iti dau alte sfaturi.
Stiu cum te simnti! probabil ca s-a lovit la cap si nu isi mai aminteste de multa lume! e posibil sa isi reaminteasca! nu mai plange pentru ca dumnezeu decide ce se va intampla.dar tu fi sigura ca el te-a iubit si te iubeste. sper sa iti fiu de ajutor!