anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum cateva zile 2 din cele mai bune prietena mau tradat si vreau sa ma razbun pe ele! Aveti ideei? Inafara de a pune pe cineva sa le bata...Stiu ca nu e bine sa te razbuni dar asta e vreau sa le vad intr-un fel "distruse". spuneti-mi si mie cum sa fac! DAU FUNDA! VOT CELORLANTE IDEEI! PLZ

3 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Daca au fost prietenele tale poti sa te combini cu alta fata sa le faci geloase sau sa le ignori nu le baga in seama si tot ele vor veni la tine iti garantez.
Poate ca o sa se simta vinovate si chiar le va parea rau ca te-au tradat.
Dai funda te rog:d!

| danik69 a răspuns:

Razbunate in mod ca sa le faci triste pentru muuuuuuuuuuuuuuuuult timp///eu am citeva idei|)
1) strica in pix cu pasta si daial in mod de scuze ca ai fost prea brutala, sa fezi ce frumos e //ce spectacol uuuuuiaaa hahahaha
2)scrie un bilet in care sa se declareze un admirator secret dar la sfifitbago in-trun loc pin biletel ...am facut si eu asta ca tot am fost tradata de o buna prietena
3)gaseste modul sa o injosesti cunm a facut si ea cu tine...///paca ###stiuuu is perfita ahahahahah.,.,,
razbunarile mele sunt chiar bune spectacole
DAR FIII FOARTE ATENTA CA SA MEARGA TOOOT BINE FA NU SE UNTOARCA TOT CONTRO DI TINE CIAAAAAOOO!)

| danik69 a răspuns:

Ascullta ALEXANDRA (bv433754Maryan) nu are plina dreptate in afara de acea parte cu ignorarea dar ele daca se vor intoarce la tine veti deveni din nou prietene si cind veti v-ati confida din nou in secret te vor trada din nou ##asata este in dienea## paca